Personal

Behind the Adorable Books scenes #67

PicMonkey Collage
Onze vakanties zijn helaas allemaal over, maar dat weerhoudt ons er niet van om nog even onze vakantie foto’s te laten showen!
Daarnaast moeten we ook weer allemaal aan het werk en school helaas.

Danique E.


Omdat ik geen genoeg kan krijgen van de foto’s die ik nam op vakantie, laat ik er in dit artikel nog een paar zien! Dit was op het strand in Tigaki, in Kos. Zo fijn strand!


Mooi kerkje in Kos-stad!


Dit was zo’n fijn plekje, echt genoten!


Met mijn lieve vriend!


Op een pleintje in Kos-stad.

Yara


Een groene smoothieeee! Jum!

IJs als ontbijt! Ja, echt! En het is nog gezond ook. Hoe? 2 bevroren bananen en een beetje rijstmelk in de blender, met een handje bevroren frambozen. 20 seconden blenden en je hebt ijs. JUMMIE.

Danique V.

ab
Een foto uit de oude doos, met mijn broertje en zusje!

ab
Puck!

Tedje

Tegenwoordig lees ik tijdens het ontbijt, want ik kom anders niet echt aan lezen toe. Zo lees ik toch iedere dag een beetje!

 photo IMG_7506.jpg

Op een event voor mijn eigen blog met Jennie en Lizzy!

 photo IMG_7451_1.jpg

Laatste keer gratis reizen met mijn studenten-ov šŸ™

 photo IMG_7579_1.jpg

Terrasje pikken met mijn vriend.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.