Personal

Behind the Adorable Books scenes #66

adorable-books-diary-

En er is weer een week voorbij! Danique E. en Danique V. zijn allebei lekker op vakantie geweest, terwijl Yara en Tedje aan het werk waren. Meh! Kijk je mee naar onze foto’s van afgelopen week? 

Danique E.


Prachtige zonsondergang op Kos!


Met mijn vriend in twee dagen het hele eiland verkend per scooter. Wat was dat enorm leuk om te doen, we hebben zoveel mooie en ook wat minder toeristische plekjes gezien!


Wij zaten in Tigaki, een plaatsje in Kos met het enige zandstrand van het eiland. Het was zo fijn daar!


Afgelopen woensdag hebben we een excursie gedaan. Met een boot gingen we langs drie eilanden waaronder Kalymnos, het eiland hierboven.


Prachtig uitzicht boven op de berg in Pyli!

Tedje

Afgelopen week was ik 7 jaar samen met mijn vriend. OMG!

IJs eten op kantoor omdat het lekker weer was.

Heerlijk vertoeven aan het zwembad afgelopen weekend met dit spannende boek!

Danique V.

ab
Zwerfkatjes in Rhodos. Ze werden door alle lokale bewoners en vooral mensen van het restaurant best goed onderhouden, heel leuk om te zien! Dit katje heeft de hele avond naast ons tafeltje gezeten, te wachten op eten van de kok.

ab
Ontzettend mooie natuur daar!

ab
Het uitzicht bij de zee aan het begin van de avond, wauw!

Yara

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.