Personal

Behind the Adorable Books scenes #65

PicMonkey Collage

Het einde van de vakantie nadert, veel sneller dan wij eigenlijk willen! Danique E. is op dit moment op vakantie met haar vriend naar Kos, en Danique V. is ook op vakantie. Ze zit dichtbij Danique E.: Op Rhodos. Hoe leuk? Ondertussen werken Tedje en Yara hard door, ook dat moet gebeuren. Kijken jullie mee naar onze diary?

Danique E.

SUSHI eten, aw yeah!

Op dit moment zit ik samen met mijn vriend op Kos, heerlijk!

Dagje ontspannen aan het zwembad met mijn e-reader.

Ik hou van Griekse kerkjes!

 

Tedje

Leesvoer: de nieuwe Cosmopolitan!

Insurgent kijken samen met mijn vriend.

Ik ging naar het pannenkoekenhuis en daar nam ik deze pannenkoek met geitenkaas, spek, walnoten en honing. Lekker!

Yara

Shoppen met korting = the best. Ik kocht de Vaseline sprays voor €3 per stuk, en de Sanex AtopiCare (speciaal voor mensen met eczeem) was 1+1 gratis. SCORE!

 

Danique V.

Een deel van mijn bagage… Ik ga namelijk op vakantie!!


Wachten op Schiphol!

Koken op vakantie!

Genieten op Rhodos <3


Ik vermaak me best prima hier!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Esther augustus 19, 2015 at 12:02

    Leuke foto’s meiden, geniet van jullie vakantie!

  • Reply Tamara augustus 19, 2015 at 14:34

    Leuke foto’s! Geniet nog even van de vakantie!

  • Reply hetboekenik augustus 21, 2015 at 14:45

    Ik ben al benieuwd naar de nieuwste divergent film!:)

  • Leave a Reply