Personal

Behind the Adorable Books scenes #64

adorable-books

En er is weer een week voorbij. Time flies when you’re having fun! Kijken jullie mee naar wat we de afgelopen week allemaal gedaan hebben? 

Tedje

Het was prachtig weer afgelopen week, dus: ijs op kantoor!

Ik leende dit boek van een collega. Hebben jullie dit boek al gelezen? Een recensie kunnen jullie binnenkort verwachten!

Ik ging naar Paper Towns samen met mijn zusje. Ik vond het echt een hele leuke film! De recensie van Yara van Paper Towns kun je hier lezen.

Zaterdag ging ik naar het strand in Zeeland. Wat was het heerlijk weer, we hebben echt genoten!

Danique E.


Lekker in de tuin lezen!


Tip! In Eindhoven zit sinds kort een winkel Expo XL, waar voorheen de Zara zat en daar verkopen ze boeken voor een heel klein prijsje! Mooie YA boeken ook.


Lekker barbecuen!


Lieve Kylie!


Ik houd van mijn nieuwe schoenen!

Yara

Ik ging met m’n vriendinnetjes lekker uiteten en een drankje doen, it was fun!


Een prachtige zonsondergang vlakbij Utrecht, bij de lek.


SELFIE! Ik maakte een selfie op kantoor, waar ik stage loop. Ik had bijna geen make-up op gedaan en had een good hair day. 

Danique V.

ab
Selfietime!

ab
Uitgaan met mijn huisgenootjes!

ab
Een super lief konijntje genaamd Banaan.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.