Personal

Behind the Adorable Books scenes #63

adorablebooks

Het is woensdag en dat betekent: Behind the Adorable Books scenes! Vaste prik! Kijken jullie mee wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan?

Danique E.

Met vriendinnen ging ik naar het Foodstock Festival. Daar at ik deze heerlijke wafels met Nutella en aardbeien. Yum.

Ik ging vorige week maandag naar de Efteling. Gelukkig ben ik snel in de Baron geweest, want hij was de halve dag gesloten. Het was zo’n gave attractie!

Ik ging samen met mijn vriend giraffen kijken in Ouwehands Dierenpark! Het was zo leuk! We waren allebei al heel lang niet meer naar een dierentuin geweest. Ik word altijd helemaal vrolijk van die lieve dieren.

De giraffe kwam zo dichtbij, we konden hem gewoon aaien!

Om de fijne dag af te sluiten, gingen mijn vriend en ik eten bij De Burger in Eindhoven. BEST BURGERS EVER. Serieus, mocht je ooit in de buurt zijn, ga hier dan burgers eten.

Tedje

Off to work!

Zo gek dat ik nu een eigen auto heb! Ben er nog steeds niet helemaal aan gewend…

Ik ging een weekendje naar Den Haag met een vriendin. Super leuk! Zij heeft een polaroid camera. OMG, die moet ik ook hebben. Zo leuk!

We gingen uiteten bij La Cubanita <3

Yara


Ritueel: een gezond sapje in de morgen en een paar bladzijdes lezen. Ik lees nu ijs en steen.


Mijn vriend had een sollicitatie in Utrecht, en ik ging mee voor de support. Ik ging bij de yoghurt barn ontbijten terwijl ik op hem aan het wachten.


Ik kreeg dit boek van mijn vriend. Echt té lief, hij heeft een baan (YEAH!) en wilde me een cadeautje geven omdat ik hem altijd zo support. Ik wilde graag Vrees me hebben, en dat wist hij. Hij bestelde hem stiekem voor me.


Omdat mijn vriend een baan heeft en ik start met stage, gingen we zondag naar de bioscoop om een levensfase af te sluiten. We gingen naar Paper Towns, hij was erg goed!


Ik loop stage op het Noordeinde in Den Haag, en het is daar zo mooi! I really love it. Ik was na mijn eerste dag echt he-le-maal bekaf. Ik verlang (terwijl ik dit schrijf) naar mijn bed.

Danique V.

ab
Zondagavond heerlijk nog even nagenieten van een wijntje!

ab
Nog meer mooi weer… !

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.