Behind The Adorable Books Scenes #5 - Adorable Books
Personal

Behind The Adorable Books Scenes #5

En het is weer oktober! Wat gaat de tijd snel zeg, vinden jullie ook niet? Voor je het weet maken we weer surprises, zitten we rond de kerstboom en luiden we het nieuwe jaar in. Benieuwd wat wij de afgelopen twee weken hebben gedaan? Kijk dan mee! 

Danique E.

Jippie! Starbucks is geopend op station Eindhoven. Nu kan ik eindelijk mijn koffie dicht bij huis halen!


Ik moest de dag van de opening dan ook meteen een koffie halen. Helaas schreven ze wel mijn naam verkeerd, maar oké, vooruit ik vergeef het ze.


Ik ging lekker bij de chinees eten met mijn familie! We hadden een chinees/indische rijsttafel, jammie.


Jaaa, vorige week was het dierendag! En met wie kan ik die dag nou beter doorbrengen dan mijn lieftallige hond <3

Danique V.

df

Sellfffiiee time!

sddfs

Recensie exemplaar binnen gekregen, binnenkort een recensie hierover!

sdf

Awwww kijk d’r nou lekker lief slapen!

sdf

Check die lange (warme !!!!!) sokken! Het mag weerrrrr.
Tedje

Ik maakte sushi met een schoolvriendinnetje. Het was mijn eerste keer en het ging eigenlijk verrassend goed! Het smaakte ook echt verrukkelijk (door de skills van mijn vriendinnetje natuurlijk).

Oh yeah! Samen met Danique E. en Yara ga ik in 18 april 2014 naar Justin Timberlake! De moeder van Danique bestelde onze kaartjes, wij zaten namelijk allemaal op school. Het was even stressen, want de kaartjes werden steeds voor haar neus weggekaapt. Uiteindelijk kregen we het bericht dat het was gelukt: WE HADDEN KAARTJES! En ook nog eens op een supergoede zitplek. Mijn week kon niet meer stuk!

Afgelopen vrijdag bezocht ik de Lush winkel in Maastricht om naar de nieuwe wintercollectie te kijken. Wat een heerlijke goodies hebben ze weer!

Zaterdag bezocht ik de Primark in Luik. Jeetje wat was het druk! Overal hysterische tienermeiden, huilende kinderen en zuchtende vaders. Na een half uur in de rij was de buit binnen: een heleboel fluffy en warme sokken en sjaals!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly oktober 9, 2013 at 13:49

    Leuke foto’s! 🙂

  • Leave a Reply