Personal

Behind the Adorable Books Scenes #49

PicMonkey Collage

Een nieuwe week, een nieuwe diary! Tedje en Danique E. zijn druk bezig met afstuderen, de lente is in volle komst en natuurlijk zijn we weer heel druk met van alles en nog wat geweest. Benieuwd naar wat wij gedaan hebben de laatste tijd? Lees dan verder!

Danique V.
diary 2
Puck, mijn lieve parkietje!

diary 1
Selfietijjjddd.

Yara

Granola

Ik maakte zelf granola, om nom nom, super lekker!

Danique E.
diary1
Jippie! Mijn haar weer donkerder geverfd.

diary2
Ik ben momenteel hard aan het afstuderen! De deadline ligt over minder dan een maand. Nog even hard werken dus aan mijn scriptie en producten!

diary4
Samen met mijn lieve vriend. Koningsdag was weer super leuk dit jaar, whoop!

Tedje

Even lezen op mijn e-reader op de bank! Ik lees op dit moment Zoek het maar uit van Chantal van Gastel. Deze heb ik al eens eerder gelezen, maar na het interview dat ik met haar hield een tijdje terug, begon het weer te kriebelen om hem opnieuw te lezen. Hebben jullie dit boek van haar gelezen?


Prachtige bloesem overal en ik moet van iedere boom een foto maken. Zo mooi!


Happy weekend! Op naar Maastricht, waar mijn vriend woont.

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Zwartraafje april 29, 2015 at 15:44

  Doet me er aan denken dat ik zelf ook nog eens havermout-granola ging maken. Die zelfgemaakte heeft zoveel meer smaak dan de supermarkt-versie

 • Reply Esther april 29, 2015 at 17:52

  Ik vind jullie foto’s altijd zo leuk! 🙂 Leuke meiden! <3

  • Reply Stella juli 22, 2016 at 05:21

   / Everyone's interpretation of the Bible is self-serving, Joel. Some are just more palatable than others. If you abide by every single &#3u#;val3e&9009; found in the Bible, you'll end up crazy, in jail, or both.

 • Reply beautifulday4makeup april 30, 2015 at 23:21

  Die granola ziet er heerlijk uit!

 • Leave a Reply