Behind the Adorable Books Scenes #48 - Adorable Books
Personal

Behind the Adorable Books Scenes #48

PicMonkey Collage

Wauw, wat was het vorige week prachtig weer! De lente laat zich maar al te goed zien, en dat vinden wij niet erg. Buiten chillen, boeken lezen en genieten van de zon… heerlijk! Vandaag hebben we weer een diary voor jullie met allerlei foto’s van wat we afgelopen week gedaan hebben.

Danique V.

ab
Ik heb een nieuwe telefoon!

ab
Hi!

ab
Het was gisteren heerlijk weer. Spullen gehaald bij de supermarkt en de middag heerlijk buiten doorgebracht.

Yara

Een deel van mijn favoriete boekreeksen! Wat is jouw favoriete reeks?


Hij stond al op mijn TBR lijst, maar nu ben ik eindelijk begonnen… Schim en schaduw van Leigh Bardugo!

Danique E.

Mijn vriend en ik maakten deze overheerlijke pastasalade!


Afgelopen donderdag werd lieve Kylie 1 jaar! Hoera!


Volgens mij wilde er iemand frisbeeën.


Ik vergeet steeds dat ik deze schoenen heb, dus afgelopen week trok ik ze weer eens uit de kast!

Tedje

Nieuw leesvoer! Ik had een abonnement op de ELLE, maar dit is de laatste die ik ontvang: ik hem het abonnement opgezegd! Ik was al jaren lid van ELLE en ik heb nu zin in een ander tijdschrift. Ik weet alleen nog niet welke! Hebben jullie een abonnement op een tijdschrift?

Prachtige zonsondergang!

Safe Haven kijken op Netflix.

Ik kocht deze mason jar bij Hema, zo leuk!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply beautifulday4makeup april 22, 2015 at 09:13

    Wat leuk om al die boekenreeksen bij elkaar te zien

  • Reply Esther april 28, 2015 at 13:53

    Ik wil die mason jar ook. Is die duur? Leuke foto’s! 🙂

  • Leave a Reply