Behind the Adorable Books scenes #34 - Adorable Books
Personal

Behind the Adorable Books scenes #34

Deze week was weer zo’n heerlijke week! Het lijkt alsof de tijd voorbij gaat. Zo werd onze recensente Yara 22 jaar oud, ging Tedje naar de sportschool, was Danique V. druk met studeren en had Danique E. een drukke stageweek!

Tedje

Jaaa! Alle Zwaar-boeken van Chantal van Gastel compleet: Zwaar Verliefd!, Zwaar Beproefd! en Zwaar Verguld!. Ik denk dat ik deze boeken dit jaar allemaal weer opnieuw ga lezen. Ze zijn zo leuk!

Goede voornemens: sporten! Ik heb me weer ingeschreven bij de sportschool en ik heb thuis al oefeningen gedaan!

Goede quote.

 photo IMG_2269.jpg

De nieuwste aflevering van Pretty Little Liars kijken. Zo spannend!

Danique V.
ab
Nog steeds ben ik dol op shirt zoals deze. Superman!

Yara

 

Afgelopen vrijdag was ik jarig en ik kreeg ‘eindelijk’ een pandora armband, hihi. Ik zeg ‘eindelijk’ omdat hij al zó lang op mijn verlanglijstje stond. Een vriendin van mij heeft er een, en die is zo mooi. Door haar raakte ik een paar jaar terug verliefd er op. Zo blij mee!

 

Danique

Ooo, ik maakte vorige week deze heerlijke gevulde paprika’s! Daarnaast at ik een lekkere avocado/tomaat salade. Simpel, maar very jummy!


Prachtige ochtendlucht die ik zag toen ik naar mijn stage ging!


Lief!


Met mijn hockeyteam had ik een super gezellig nieuwjaarsdiner. We hadden allemaal wat lekkers gemaakt (ik de pizza, yum!).

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply beautifulday4makeup januari 14, 2015 at 11:37

    Treacle Moon setje lijkt me super

  • Reply Esther januari 15, 2015 at 19:43

    Pretty little liars! <3 super allemaal!

  • Leave a Reply