Behind the Adorable Books scenes #31 - Adorable Books

Behind the Adorable Books scenes #31

Jippie, vanavond is het kerstavond en morgen is het kerst! Dat betekent: cadeautjes en lekker eten met familie. Een en al gezelligheid dus! Benieuwd wat wij afgelopen week hebben gedaan? Kijk gauw mee!

Danique E.

Lekker aan de chocolademelk met mijn vriendinnen op het terras!


Afgelopen zaterdag was ik precies 10 maanden samen met mijn vriend, en nog steeds erg in love! (Dit is wel een oudere foto uit de zomer, op het strand in Knokke!)


Ik kwam twee paar prachtige schoenen tegen bij een leegverkoop hier in de stad. Bij elkaar betaalde ik er €35,- voor. Ik kon ze echt niet laten liggen.

Danique V.

ab
Selfie-time!

ab
SR is in mijn eigen stadje! Ben jij er al heen geweest?

Tedje

Afgelopen week was voor mij een gekke week. We hebben helaas afscheid moeten nemen van mijn lieve opa. Rust zacht! Ik ging afgelopen week wel naar school en probeerde verder zo normaal mogelijk alles te doen.

Beste. Nutella. Ever.

 photo IMG_1913.jpg

Ik keek afgelopen week ook de Victoria’s Secret Fashion Show terug op internet. Altijd genieten! Wat hebben die modellen killer bodies zeg, niet normaal! En een heleboel Dutchies te bewonderen!

 photo IMG_1923.jpg

Ik was bij dé aflevering van Gossip Girl aangekomen waar Chuck voor het eerst zegt dat hij van Blair houdt.

Mijn zusje maakte deze foto toen we in de trein zaten. Een typisch beeld van mij. Ik ben in de trein namelijk ALTIJD aan het lezen. Ik las de laatste paar bladzijden van Gone Girl, een super spannend boek! De recensie hebben jullie gisteren al kunnen lezen.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply beautifulday4makeup december 24, 2014 at 09:44

  Dat parkietje is superschattig!

 • Reply Kelly december 24, 2014 at 15:31

  Leuke foto’s!

 • Reply Nikita december 24, 2014 at 19:51

  Ik moest direct glimlachen toen ik dat parkietje zag! Ik heb zelf ook een parkietje, maar dat is echt een schattig vogeltje <3 Ik ben er gewoon verliefd op 🙂
  xxx Nikita

 • Reply Esther december 26, 2014 at 12:41

  Tedje, gecondoleerd met je opa!

  • Reply Tedje december 27, 2014 at 15:55

   Dankjewel Esther!

  Leave a Reply