Behind the Adorable Books scenes #26 - Adorable Books
Personal

Behind the Adorable Books scenes #26

team

Buiten wordt het steeds donkerder en stiekem leven we al een beetje naar de feestdagen toe. Het perfecte seizoen om op de bank te duiken met een heerlijk boek. Wij hebben de afgelopen weken weer genoeg gedaan, tijd voor een update dus!

Danique E.

We hadden gezellig met z’n vieren afgesproken om wat te gaan eten in Utrecht! Utrecht is zo mooi nu het verlicht is ‘s avonds.

En natuurlijk aten we weer sushi…

Oooo jaaaaa! Ze mogen weer!

Vorige week bracht ik met mijn vriend een bezoekje aan Glow. Dit is een super leuk evenement georganiseerd in het centrum van Eindhoven, waarbij verschillende gebouwen worden verlicht. Soms worden er zelfs hele lichtshows geprojecteerd op gebouwen. Heel tof!

Tedje

 photo IMG_1414.jpg

Een weekend naar Zeeland met vriendinnen. Heerlijk even uitwaaien!

Ik ben weer opnieuw begonnen aan Gossip Girl. Echt, dit blijft de beste serie ooit!

Voor Adorable Books mocht ik naar Gone Girl en kreeg ik het boek! Recensies kunnen jullie binnenkort verwachten! Ik kan jullie al een ding verklappen: de film was ziek goed!

Heerlijke toetjes in kleine potjes, yum!

 

Danique V.

ab
In de rij wachten voor Linkin Park in de Ziggo Dome!

ab

Heerlijk uit eten met de AB crew. Daarvoor toch nog even een mooie avond foto maken!

ab

Samen met Yara naar de boekpresentatie! Wij kregen het tweede en derde exemplaar én Tedje haar Quote staat in het boek! Waaah!

ab

Op naar het volgende concert! Ik ging naar Rise Against!

ab

Na het weekend voelde ik mij enorm beroerd. Gelukkig had ik een dag vrij en lag ik de hele dag lekker in mijn dikke vest op bed terwijl ik mijn schoolwerk deed.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique VDanique EYara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Esther november 19, 2014 at 12:52

    Super leuk! <3 en Danique, V, wat mis ik Linkin Park met jou en Sab. <3 Het was leuk!

  • Reply beautifulday4makeup november 22, 2014 at 00:13

    De kettingen uit de laatste foto zijn heel mooi

  • Leave a Reply