Behind the Adorable Books scenes #22 - Adorable Books
Personal

Behind the Adorable Books scenes #22

Wat vliegt de tijd! We hebben het alle vier druk met school en stage, met de blog en met ons persoonlijke leven. Vandaag geven we jullie weer een kijkje in ons leven!

Danique E.

Jaaaa, eindelijk is ‘ie hier! Finale, het derde en laatste deel van de Legend serie. Ik ben echt mega benieuwd hoe het verhaal afloopt. Binnenkort een recensie op de website!


Baby Kylie begint al een grote Ky te worden!


Nutellaaalalalaaaaaaa. Mijn favoriete beleg voor op een pannenkoek!


Selfietime!


Jummie! Ik at laatst deze bagel met carpaccio van Bagels & Beans.

Yara

Ik ging cupcakes eten met Milou. Heerlijk, zij studeert nu in R’dam en ik werk in R’dam. Kunnen we heel makkelijk meeten, want we wonen beiden aan de andere kant van het land (voor ons gevoel… die treinreizen, pfff)


Ik raakte in gesprek bij de Starbucks in Utrecht centrum met de barista. Ik was heel blij want de pumpkim spice latté was er weer, mijn favoriete drankje. Toen ik het drankje naderhand kreeg zag ik deze leuke, lieve tekst. Was leuk even te praten met een vreemdeling, vooral als je zo’n berichtje krijgt.


Mijn vriend gaf me twee super leuke, lieve, kleine orchideeën. Ik ben dol op orchideeën, maar heb er tot nu toe nog nooit één gehad. Ze beginnen langzaamaan uit te komen, zo leuk. Die kleuren staan mooi in contrast met ons witte interieur. ♥


Hmm, bij Vapiano heerlijk een pizza eten met een vriendin. Ik had gedroogde, Italiaanse ham op mijn pizza. Eén van mijn favoriete pizza’s!


Mijn deel van deze diary sluit ik af met deze foto: Ik ben naar The Maze Runner geweest. Hoe ‘ie was? Dat lees je morgen!

Danique V.

ab
Haaaaaaaaa, het mag weer! (oké, eigenlijk niet.. maar ze zijn zo lekker!)

ab
Van de week was het weer écht zomer! Ik ben lekker aan school gaan zitten bij mijn ouders in de tuin, mét een grote kop verse munt thee!

ab

Mijn vriend en ik hadden zin in Sushi dus… kwam er sushi! JAM.

ab

Nieuw recensie boek lezen in de trein. Hij gaat over de Tweede Wereldoorlog en hij is zó bijzonder en interessant om te lezen

ab
Mijn liefste parkietje Puck! Hij vindt het heerlijk om op een fotolijstje voor het raam te zitten. Ohja, en mijn telefoon is natuurlijk ook érg interessant…

Tedje

Vorige week zondag liep ik mijn allereerste hardloopwedstrijd ooit! Ik was super zenuwachtig, maar het ging eigenlijk best goed. Ik rende 5 kilometer in 32 minuten en 31 seconden, en dat door een heuvellandschap in Zuid-Limburg!!

Vorige week ging ik naar de Sneak Preview in Pathé Rembrandt in Utrecht. Het werd What If, een hele leuke film! Binnenkort kunnen jullie nog een recensie verwachten 🙂

Ik loop inmiddels alweer 5 weken stage, de tijd gaat zo snel! Afgelopen week was er iemand jarig en ze trakeerde taart en lekkere, verse muntthee. Heerlijk!

Afgelopen zaterdag ging ik naar de Apenheul samen met mijn vriend. Ik was er nog nooit geweest, maar oh het was ZO leuk! Die aapjes zijn zoooo schattig!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ellis september 23, 2014 at 07:28

  <3 orchideeen.

 • Reply Madelon september 23, 2014 at 11:51

  Leuk weer! Die cupcakes zien er echt uit om op te eten, ben er een beetje jaloers op, haha.
  En nutella op een pannenkoek.. Ik heb het deze vakantie voor het eerst geprobeerd, maar ik vond het niet zo’n succes, haha.
  En Tedje: echt goed van de hardloopwedstrijd! Gefeliciteerd 🙂

 • Reply Hesteranne september 24, 2014 at 21:09

  Leuke foto’s. De pizza ziet er heerlijk uit!

 • Reply Esther oktober 1, 2014 at 12:08

  Wat ontzettend leuk om weer te lezen! 🙂 Super leuk meiden!

 • Leave a Reply