Behind the adorable books scènes #21 - Adorable Books
Personal

Behind the adorable books scènes #21

 photo AB.jpg
Het is weer een tijdje geleden dat we een kijkje gaven in ons leven, dus het is weer de hoogste tijd! Iedereen is weer begonnen met school of stage, de vakantie is helaas afgelopen!

Danique V.

ab

Operatie All stars schoonmaken! De lijm is er zó erg af dat ik ze niet meer in de wasmachine durf te gooien, tijd om ze met de hand schoon te maken dus! (Eigenlijk is het gewoon tijd voor nieuwe all stars..)

ab

Samen met mijn lieve vriend op naar Rome!

ab

Kijk nou hoe moooooooooooi! Ik wil zó graag weer terug.

ab

Eenmaal weer terug in Nederland had ik het zó koud, dus dronk ik lekker thee met deze heerlijke chocola erbij!

ab

Ik doe komend half jaar een minor waarbij ik allemaal interessante dingen ga bezoeken! Deze keer het oorlogsmuseum waar ik eigenlijk nog véél langer had kunnen rondlopen.

Danique E.


Vorige week maandag (1 september) was ik jarig en werd ik 20 jaar! Hiep hiep hoeraaaa!


Samen met de liefste op mijn mama’s 50e verjaardag!


Na een bezoekje aan het boekenfestijn, genoten Tedje en ik nog van deze heerlijke drankjes bij Starbucks.


Gezellig met de gehele Adorable Books redactie bij het Boekenfestijn!


Jeeej nieuwe hockeyschoenen! Ik ben dit jaar weer gestart met hockeyen en ik merkte dat mijn schoenen van 4 jaar geleden een beetje versleten waren. Tijd voor nieuwe dus! En ik vind ze er nog leuk uitzien ook.

Tedje

OMG, wat een luxe! Twee weken geleden bestelde ik sushi op mijn studentenkamer samen met een vriendin. Het was zooooo lekker! Dit moet ik niet te vaak doen… Het is namelijk té handig, maar niet zo goed voor mijn portemonnee natuurlijk.

Vorige week gingen we met z’n vieren naar het Boekenfestijn in Utrecht. Het was zo gezellig en iedereen is goed geslaagd!

Oeeh heel happy met mijn nieuwe All Stars! Yara fixte ze voor me, heel chill!

Whoop whoop! Aankomend weekend loop ik mijn eerste hardloopwedstrijd ooit. Super spannend natuurlijk! Nog even goed trainen en me mentaal voorbereiden, haha!

 

 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Ellis september 10, 2014 at 09:13

  Ziet er weer gezellig uit meiden!

 • Reply Esther september 10, 2014 at 12:26

  Ziet er echt weer heel gezellig uit! Volgens mij hebben jullie allemaal wat met all stars, haha!

 • Reply Jette Schröder september 11, 2014 at 14:03

  Oeh leuk, het Boekenfestijn! Hebben jullie veel gevonden? Ik ben een paar maanden geleden in Rotterdam geweest, maar toen viel de ‘buit’ een klein beetje tegen… (Hoewel, mijn tassen zaten vol, hoor. Maar ik had op nóg meer gehoopt!)

  • Reply Danique V. september 12, 2014 at 09:28

   Het viel mee deze keer! Als je een paar artikelen terug kijkt zie je onze aankopen staan!

 • Reply Annelies september 17, 2014 at 20:43

  Mooie foto’s weer!

 • Leave a Reply