Personal

Behind The Adorable Books Scenes #19

De zomervakantie is van start gegaan en we zijn alle vier eindelijk klaar met school. Genieten! Morgen hebben we met z’n vieren afgesproken, dat wordt weer heel gezellig! Maar voor nu…. Even wat foto’s op een rijtje van de afgelopen tijd!

Danique V.

dsg

Dagje Amsterdam, en dan dit tegen komen. Ik vergeet telkens dat dit bord er staat. Moet er altijd zo om lachen! Overigens is dit een oude foto, de dagen kloppen dus niet meer!

sdg

Haha, even gek doen met mijn vriend in de trein!

sdg

KIJK DAN!!!!!!!!!!!! Dit is het nieuwe katje van mijn vriend, wat een onwijs schatje is het hè?

sdg

Vakantie inluiden met… jawel, Sushi!

Yara

Saoto soep a la Rens Kroes. De recensie van het boek komt gauw online!

 

Danique E.


Samen met m’n vriend ging ik voor het eerst sushi maken. Het was best goed gelukt! De vorm was iets anders, maar het smaakte echt super lekker.

Lekker knuffelen met Kylie op de bank!

Laatst viel dit boek door de brievenbus! Ik ben er inmiddels in begonnen, dus jullie kunnen hier binnenkort een recensie van verwachten.

Ik vind mijn nieuwe schoenen stiekem heel gaaf!

Selfie time! Happy omdat het eindelijk vakantie is!

Tedje

Ik ben verslaafd aan Orange is the new black. Ik kijk de serie samen met mijn vriend en hij vindt het ook helemaal geweldig! We zijn bijna aan het einde van seizoen 2, maar ik vind het zo jammer! Ik wil nog niet dat het afgelopen is 🙁

Outfitje! Ik ben verliefd op mijn rok 🙂 Vind hem zo leuk!

O god, wat was de wedstrijd van afgelopen zaterdag spannend, vonden jullie ook niet? Ik durfde bijna niet te kijken naar de penalty’s. Gelukkig hebben ze gewonnen. Morgen moeten ze tegen Argentinië. Ben benieuwd!

Hmmm heerlijk ijsje bij Frozz in Maastricht 🙂

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

 

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Lyanne juli 8, 2014 at 13:35

  Leuk meiden!!

 • Reply Dieuwke juli 8, 2014 at 19:47

  kylie!! <3

 • Reply Melissa Charlotte juli 9, 2014 at 18:16

  Leuk om te zien & lezen. 🙂

 • Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin