Behind the Adorable Books scenes #17 - Adorable Books
Personal

Behind the Adorable Books scenes #17

We hebben al een aantal dagen flink wat zon gehad in ons kikkerlandje. Van ons kan de zomer niet gauw genoeg komen! Kijken jullie mee naar wat we de afgelopen twee weken allemaal hebben gedaan? 

Danique V.

sdg

Het was (WAS JA!) zúlk lekker weer afgelopen tijd! (Behalve laatste paar dagen dan….)

sdg

Die ochtend hadden wij het er nog over dat we als student zo gezond aten elke avond. En die avond.. aten we pizza. Overigens wel de eerste keer sinds ik hier woon (En ik woon er nu anderhalf jaar!)

sdg

Jaaaaa, ik was jarig! 21 jaar al weer! Mijn vriend had allemaal leuke verrassingen geregeld die dag. BDAYKUSJES!

sdg

Yara zag ik de dag ná mijn verjaardag, ze nam deze cupcakes mee! Ze zijn zo mooi en zó lekker! En oh, kijk nou dat tasje. ZO SWEEETTT!

Danique E.

Mijn vriend en ik hadden zelf een pizza belegd. Het was echt super lekker!

Een meisje uit mijn klas had mijn haar ingevlochten! Echt super mooi. Ik vind dat ook heel knap als iemand dat kan, ik kan dat namelijk niet haha!

We gingen lekker uiteten voor mijn oma’s verjaardag. Ik bestelde o.a. deze heerlijk gamba’s. Yum!

Eindelijk weer mijn donkerbruine haar terug! Ik was dat lichtbruine zo zat, niks voor mij. Daarnaast werd het steeds lichter dat het bijna op blond ging lijken. Nee, geef mij maar gewoon donker haar!

Tedje

Jup, het was heerlijk weer zo’n anderhalve week geleden. Nu ik dit typ, tikt de regen zachtjes op mijn raam. Er is niets zo veranderlijk als het weet laten we maar zeggen. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe hoed, zonnebril en ketting! Het ziet er meteen zo zomers uit!

Jaa! Eindelijk kocht ik Happy Life van Mascha. De recensie hebben jullie inmiddels kunnen lezen.

Mijn favoriete drinken tijdens het warme weer: een scheutje siroop met veel ijsklontjes en water. En een aardbei om het helemaal af te maken. Yum!

Voor mijn blog Teddlicious.nl was ik op een super leuk event waar ze al dit lekkere eten hadden. Lekkerrrr!!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique VDanique EYara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Kelly mei 28, 2014 at 09:58

    Leuke foto’s! 🙂

  • Reply Zwartraafje mei 28, 2014 at 16:43

    Mmmm blueberries. Nu heb ik daar natuurlijk ontzettend veel zin in. Ik vlecht mijn haar vrij regelmatig zelf in. Nu ja, wanneer het warm weer is, want anders draag ik het gewoon los. Toen een vriendin trouwde heb ik ook haar kapsel verzorgd. Wat vooral leuk om vooraf allerlei kapsels uit te proberen.

  • Reply Esther juni 14, 2014 at 20:28

    Wat leuk! 🙂 Ik word altijd blij van jullie site!

  • Leave a Reply