Behind the Adorable Books scenes #16 - Adorable Books
Personal

Behind the Adorable Books scenes #16

De eerste twee weken van mei zitten er alweer op. Wat vliegt de tijd! Helaas is het mooie lente/zomerweer nog niet echt in zicht, maar dat betekent dat er extra veel tijd is om op de bank een boek te lezen onder het genot van chocolade en een kop thee, toch? Wij hebben weer een heleboel gedaan afgelopen weken, kijken jullie mee? 

Danique E.

Ooooh, samen met mijn lieve vriendinnetjes ging ik uit eten. Het was zo lekker!

Samen met mijn vriend ging ik een dagje naar Maastricht <3

We gingen lekker uiteten en ik at een overheerlijke pizza met carpaccio!

Nieuw leesvoer voor Adorable Books! Joepie! Waar zijn jullie benieuwd naar?

Yara

Mijn nieuwe ketting van de Primark. ZO verliefd op.


Voor mijn vriend maakte ik Dr Pepper kip. Hij vond het helemaal geweldig! Receptje?


Voor de rest eet ik altijd gezond hoor. Ik hou van fruit.


En ik wil mijn deel van de diary afsluiten met dit geweldige ding. Mijn nieuwe e-reader! Een kobo glo. GEWELDIG ding. Komt gauw een review van.

Danique V.

sdg

Gezellig bij een nieuw koffie tentje in Haarlem wat drinken! Deze brownie was zó lekker (en machtig).

sdg

Het was vies weer, selfietime met mijn vriend!

sdg

Ik ben verliefd op dit vest!

sdg

Bevrijdingspop in Haarlem! Groepsfoto!

Tedje

Begin mei was ik in Southampton! Samen met een vriendin ging ik twee vriendinnen opzoeken die daar nu aan het studeren zijn. We gingen vier dagen en één dag daarvan zijn we naar Londen geweest. Hier even een hele blije selfie voor de Big Ben. Londen is zo’n mooie stad, ik wil zeker nog eens terug!

In Londen aten we bij Jamie Oliver’s Diner, vlakbij Piccadilly Circus. Een van de lekkerste hamburgers die ik ooit heb gegeten. Echt een aanrader als je een keer in Londen bent. We moesten wel even wachten buiten, maar het was gelukkig goed weer.

Ik ben fanatiek aan het hardlopen geslagen. Ik loop twee keer in de week hard en dat doe ik samen met het Start to run programma van Evy en dat gaat hartstikke goed! Het weer zit niet zo mee helaas, maar ik probeer tussen de buien door te gaan.

En weer nieuw leesvoer, altijd fijn! Dit is In Vrije Val van Nicola Moriarty. Hier kunnen jullie zeker een recensie van verwachten binnenkort!

 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique VDanique EYara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Zwartraafje mei 14, 2014 at 12:12

    Hmmmm Sushi. Ik ga zaterdag met mijn nichtjes en schoonzusje ook sushi eten en vooral uitgebreid bijpraten. Ik heb dezelfde boeken gekregen van Harlequin. ‘Bloedband’ heb ik al gelezen en die vond ik heel heel leuk. Ik ben benieuwd naar de review van de Kobo glo. Stilletjes aan wordt het immers tijd dat ik mezelf een e-reader aanschaf.

  • Reply Sanne mei 15, 2014 at 17:24

    Kobo Glo!! Daar ben ik verliefd op :):):):) ik wil de mijne voor geen goud inruilem. En die ketting vind ik ook leuk zeg!

  • Leave a Reply