Personal

Behind The Adorable Books Scenes #146

Het is weer veel te lang geleden dat we lieten zien waar we op persoonlijk vlak allemaal mee bezig zijn. Tijd om een kijkje te nemen achter de schermen bij de meiden van Adorable Books! 

Yara

Thuis was het tijd voor ‘de grote schoonmaak’, mijn vriend zei dat ik de grote pijp moest schoonmaken en dat was smerig! Maar ja, ook dat soort dingen moeten worden gedaan.

Joeeeehoe, ik had 2 volle spaarkaarten van de Vivo actie van de appie. Ik mocht een ovenschaal uitkiezen: een voor mezelf, een voor mijn vriend.

Weer iets over m’n vriend 😉 Ik maak vaak ontbijtjes (als in: ik ben queen ontbijt) en ik kreeg van hem dit als bedankje, omdat ik lekkere ontbijtjes maak die hem uit bed weten te krijgen. Zo leuk, dit is een Susan Bijl tas. De boodschap erbij? “Ga zo door!” en “Ik maak nu een Rotterdamse chick van je” (want Susan Bijl is een merk uit Rotterdam, mijn vriend komt uit Rotterdam en ik uit Den Haag)

Ging hotspot hoppen in Eindhoven voor Chapter Adventure. Ik kwam natuurlijk bij DENF. Ik ken die mannen nu al een tijdje en kreeg een mega goede latte art.

Wederom hotspot hoppen voor Chapter Adventure, ik ging eten bij GYS. Geen goede foto, wel heel lekker eten.

Ben begonnen met CrossFit en nu zit ik bijna elke dag mijn spieren op een foamroller te rollen, omdat ik chronische spierpijn heb. Het wordt wel minder: ik wen er aan. Toch blijft het heftig. CrossFit is echt heel leuk, trouwens! (flinke wallen op deze foto, sporten maakt je moe!)

Danique E.

Ik kreeg dit toffe boek laatst binnen! Ik ben hier super benieuwd naar.

Ik heb zoveel leuke boeken op mijn to be read-list, waaronder deze drie! Ik ben inmiddels in Spiegel begonnen, die tot nu toe erg leuk is!

Samen met Tedje en Yara ging ik lekker eten bij Mr. Sister in Eindhoven (aanrader!). Danique V. was helaas ziek, dus die kon er niet bij zijn 🙁

Mijn vriend en ik waren vorige week dinsdag alweer 4 jaar samen! Overdag moesten we gewoon werken, maar ’s avonds zijn we lekker uiteten geweest.

Danique V.


Zo zit ik het liefste in de ochtend. Een kopje koffie, mijn e-reader (of een fysiek boek natuurlijk) en het zonnetje!


Haarlem in de vroege ochtend. Er liep nog niemand op het station. Kijk hoe apart die verlichting is!


Af en toe ga ik leren/werken buiten de deur. Zo vind ik de koffie bij Bagels & Beans echt heerlijk!


Onze valkparkiet is helemaal weg van de douche! Zo ziet ie eruit na een ochtendje onder het water. 😉

Tedje

Maastricht is zo’n mooie stad! Zo fijn dat ik er woon!

Ik ben weer fijn aan het handletteren geslagen in mijn bullet journal! In dit artikel kun je meer inspiratie vinden.

Bij mijn ouders thuis stuitte ik op de Hoe overleef ik-serie van Francine Oomen. Wat was dit LEUK! Ik ben bijna in staat om de boeken opnieuw te lezen, haha! Heb jij ook alle delen gelezen?

Samen met Yara en Danique E. gingen we eten bij Mr. Sister in Eindhoven. De hamburger en de zoete aardappelfrietjes waren zo lekker!

Lekker wandelen door de stad met een koffietje van Coffeelovers!

Afgelopen weekend was ik in Boedapest met vrienden. Wat een mooie stad!

Wat heb jij allemaal gedaan de afgelopen weken? 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique VDanique EYara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books-account volgen, waar we ook regelmatig Instagram Stories met jullie delen! 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Annesplek februari 28, 2018 at 07:41

    Wat leuk om dit te lezen! Ik volg jullie nog niet zo lang, dus de eerste keer dat ik dit lees, leuk!
    Ik heb ook alle delen van ‘Hoe overleef ik…’ gelezen (heb nog een stapel liggen die ik kwijt wil oeps…) xx

  • Leave a Reply