Personal

Behind the Adorable Books Scenes #145


Tijd voor een nieuwe ‘Behind the Adorable Books Scenes’, we zijn alweer aanbeland bij deel 145! Het einde van het jaar is in zicht en we laten je daarom graag zien wat we de afgelopen tijd hebben uitgespookt, kijk je mee?

Yara

Deze mooie foto maakte mijn lieve vriendin Robin van me, bij the Pink Wall in Rotterdam. Zo blij mee!

Mijn fitbit bandje begaf het, helaas. Ik besloot om een nieuwe te kopen en dankzij mijn vriend kies ik steeds minder vaak zwart (out of the comfort zone), ik ben er echt blij mee, deze blauwe!

Niet de mooiste foto, maar ik moest hem delen. Ik kocht deze zeep bij Lush op black friday. Ze hadden namelijk geen korting, nope: ze deden het even wat anders. Ze hadden een speciale op=op actie waarbij 14.600 orang-oetang zepen werden verkocht om geld in te zamelen voor de orang-oetang op Sumatra, die dreigt uit te sterven door o.a. de komst van palmolie-plantages. Echt een goed initiatief, ik hou van Lush!

Afgelopen zaterdag ging ik ontbijten bij Club Vers, mijn favoriete plekje van Den Haag. Ik was hier met mijn Chapter Adventure vriendinnen.

En natuurlijk nam ik een heerlijke koffie, een flat white. Fave!

Danique V.

Ik las dit boek uit! Binnenkort komt de recensie ervan online te staan.

Komende tijd ziet mijn uitzicht er een beetje zo uit. Ik was bezig met een paar hertentamens en op dit moment ben ik aan het afstuderen! Waahhh!

Om de zo veel tijd neemt m’n moeder af en toe een bloemetje voor mij mee. Kijk hoe pretty!

Ik mocht dit boek alvast vooruit lezen, super leuk om te doen. De recensie kun je hier lezen.

En zo begin ik mijn dag altijd! Een kopje koffie op de bank. Heerrrrrlijk.

Tedje

Houden jullie ook zo van de herfst? Ik kan echt genieten van de mooie kleuren van de blaadjes.

Lunchen bij Bagels&Beans is altijd een goed idee. Deze bagel met Rookkippetje is echt mijn favoriet!

Feest! Het laatste deel van de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout is uit. De recensie kunnen jullie binnenkort verwachten!

Lunchen samen met een vriendin. Ik nam de steak tartare, so good!

Danique E.

Ik kocht laatst een nieuwe plant voor in huis en ik word er zo gelukkig van! Voel me echt oud nu haha!

Ik ontdek steeds meer leuke plekjes in mijn eigen stad, waaronder dit schattige bloemenwinkeltje.

Laatst ging ik gezellig een dagje shoppen met mijn moeder!

Ik kreeg het boek Verraad (De Royals #2) binnen, tot nu toe leest het echt mega lekker door.

BewarenBewaren

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.