Personal

Behind the Adorable Books Scenes #144

Het is al weer een tijdje terug dat we een Behind the Adorable Books scenes hebben laten zien. Hier zie je een kort overzichtje van wat wij afgelopen tijd allemaal hebben gedaan.


Tedje

Ik was op vakantie in Griekenland en tijdens mijn vakantie heb ik 8 boeken uitgelezen! Echt mijn favoriete bezigheid als we op vakantie gaan. En dan met zo’n uitzicht? Dat wil toch iedereen?

Na mijn vakantie met mijn vriend naar Griekenland ging ik nog naar Rome samen met een vriendin. Dit was ons ontbijt iedere dag. OMG!

Home alone = sushi bestellen. Mag best voor een keertje. En lekker dat het was!

Mijn favoriete plek in Maastricht: de boekwinkel. Love it!

Danique E.

In september vertrok ik met mijn vriend naar Andalusië voor een roadtrip van twee weken! Wat een prachtige streek, ik kan het iedereen aanraden.

Cádiz is zo fotogeniek! Een super relaxte badplaats, die wat mij betreft wel wat meer aandacht verdient. Het wordt ook wel vergeleken met Havana.

We hebben heel veel indrukwekkende en prachtige gebouwen bezocht, waaronder de Mezquita de Córdoba, een immens grote moskee.

Nadat ik terugkwam uit Spanje, spraken we snel weer met z’n vieren af! Dit keer bij Tedje in Maastricht. Natuurlijk kon een korte stop bij een super schattig tentje ook niet ontbreken.

Yara

De damloop by night! 8 kilometers hardlopen, super tof om te doen.

Tijdens mijn diploma-uitreiking met een van mijn allerleukste vriendinnen, Robin. We hebben onze diploma eindelijk in ontvangst mogen nemen na 4 jaar zwoegen op het HBO!

Ooit gehoord van de Urban Farmers? Dat is in Den Haag gevestigd en het is een kas op een dak van een gebouw. Hoe cool?! Ze hebben elke zaterdag vanaf heden een open dag waarbij je de kas kunt bezoeken, en dat ging ik doen. Echt heel tof.

Zondag spendeerde ik in de Veluwe. In deze boom hadden we een hangmat opgehangen, echt heerlijk met dat mooie weer. Beetje chillen! Fijn dagje zo.

Blije gup hier, sinds mijn hardloopwedstrijd loop ik steeds vaker langere afstanden, zo leuk om te doen. Ik liep 9,5 kilometer met het mooie weer dat we afgelopen maandag hadden. Heerlijk!

Danique V.

Mijn vriend en ik voegde een nieuw gezinslid toe! Meet Ollie 😉

Ooohhh ik ben hier ZO blij mee. Mijn vorige iPhone moest minimaal 3 keer per dag worden opgeladen. Het was écht tijd voor een nieuwe.

Ook bracht ik een bezoekje aan de kapper. Er ging een HOOP van mijn haar af!

En een beetje jaloersmakend, maandag bracht ik nog even een bezoekje aan het strand. Wat was het nog heerlijk afterzomer-weer!

Helaas is dit mijn uitzicht voor komende weken. Afstuderen itissss!
Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique VDanique EYara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books-account volgen, waar we ook regelmatig Instagram Stories met jullie delen! 

BewarenBewarenBewarenBewaren

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.