Personal

Behind the Adorable Books Scenes #141


Er is weer dik een maand voorbij gevlogen, dus het is weer tijd voor een nieuwe Behind the Scenes! We gaan eindelijk richting de zomer en genieten allemaal van het zonnetje. We gingen op reis, pakten terrasjes en waren druk met werk en school.

Danique V.

Ik (en de rest van AB ook) ben áltijd in voor Sushi! Jummmmm.

Jaaaa, het was weer mooi weer. Dus we gingen naar een van de leukste plekjes in Zandvoort.

Afgelopen drie maanden liep ik stage bij dit blad! Mijn tijd zit er weer op en deze week ben ik begonnen bij een nieuwe stage, Libelle!

Ik ben gek op mooie bloemen! Prachtige bos toch?

Yara

Sushibowls op werk tijdens de warme lunch op vrij! Het was ZO lekker, jum jum jum.

Met mijn teamies tijdens het kwartaaluitje. Deze dames zijn echt geweldig, ik had geen beter team kunnen wensen.

Laatst ging ik voor Chapter Adventure naar het strand om hotspots te zoeken en Robin maakte deze foto van me. Ze is zo getalenteerd!

We gingen ook voor Chapter Adventure naar het Westduinpark. Echt tof, zo’n actiefoto. ­čÖé Ik vind die Schotse Hooglanders echt bijzonder, ze lopen daar gewoon vrij rond.

Naderhand gingen we sushi eten bij de sushimeisjes. OOK voor Chapter Adventure. Het was een hele productieve dag, dat begrijp je wel.

Danique E.


Begin mei gingen Thijs en ik een dagje naar Delft. Leuke stad!


Een weekend later ging ik op vriendinnenweekend! Samen met een andere vriendin hadden we een heel weekend gepland, als verrassing voor de rest. We gingen naar Scheveningen! Waar we onder andere gingen powerkiten (met hele grote vliegers vliegeren!) en waar we een cocktail workshop volgden.


En weer een paar dagen later vertrok ik met Thijs voor een vakantie naar Gran Canaria. Wat een heerlijk eiland en wat hebben we genoten! Hier waren we echt even aan toe.


Wat een schattige en kleurrijke straatjes!


Kijk dan! Hier lagen we. O, ik wil terug.


Lief! <3


Las Dunas de Maspalomas. Het leek net een woestijn!


Dit was ons uitzicht vanaf het zwembad bij het appartementencomplex. Zucht.

Tedje

Speciaal voor Koningsdag maakte ik deze leuke oranje boekenstapel!

Sushi, altijd goed!

Afgelopen maand was ik een weekendje in Zeeland. Waar ik twee boeken uitlas, heerlijk!

En ik was ook een weekend in Portugal met vriendinnen. Ik schreef al eerder over een prachtige boekenwinkel in Lissabon.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books-account volgen, waar we ook regelmatig Instagram Stories met jullie delen! 

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.