Behind the Adorable Books scenes #14 - Adorable Books
Personal

Behind the Adorable Books scenes #14

Wat gaat de tijd toch snel, vinden jullie ook niet? Vandaag is het weer tijd om een kijkje te geven in ons persoonlijke leven. Benieuwd wat we de laatste tijd hebben gedaan? Je leest het vandaag in dit artikel! 

Danique E.

Jaaaa softijsjes! Ze kunnen weer hoor. Mét discodip.


Hiiiii!


Datenight met de boyfriend! OMG! Deze hamburgers waren zo deliciouuuuus!


Met lieve Danique in Amsterdam voordat we met Lisette en Tedje meette!

Danique V.

sdg
Een vriendin van me had kaartjes gewonnen voor You Me At Six in de Melkweg! Ontzettend leuke avond gehad.

sdg
Tussen het filmen door voor school een “kleine” koffiepauze genomen. Wauw, dit was zo lekker! Dit is bij Mockamore in Utrecht.

sgd
Nieuw Mona toetje uitproberen, hele aparte smaak. Maar de saus eroverheen was heerlijk!

sdg
Mezelf getrakteerd op Tony’s!

Tedje 


Verliefd op deze combi nagellak! Dit is Essie Parka Perfect en Acquamarina Strass van Collistar.


Ik kwam thuis en toen lag dit lieve diertje op mij te wachten! Mijn vriend had zomaar een kaart gestuurd, lief!

 photo IMG_7407.jpg
Ik ben een paar weken geleden begonnen met hardlopen! Ik ren met de Start to run mp3’s van Evy. Die zegt wanneer je mag wandelen en wanneer je weer moet gaan rennen. Ideaal! Tot nu toe bevalt het erg goed en ik vind het ook leuk om te doen. Ik merk ook dat ik echt goed vooruit ga.


Gisteren hebben jullie ons filmpje al kunnen bekijken, maar maandag gingen we naar Amsterdam voor een afspraak met Lisette Jonkman. We aten gezellig bij La Place in de Openbare Bibliotheek en daarna namen we het o zo spannende filmpje op. We mochten haar cover ‘revealen’ van haar nieuwe boek Verslingerd. Ik ben zo benieuwd! Ik kan niet wachten tot ik het boek kan gaan lezen. Lisette is trouwens echt een schat van een meid en ze is zó ontzettend grappig. We vonden het heel erg gezellig, Lisette!

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Emmy april 17, 2014 at 06:32

  Discodip en GoT, dat kan gewoon niet beter.

  • Reply lieke april 17, 2014 at 16:02

   Lol ik had jouw reactie niet gelezen en mijn reactie lijkt op die van jou xD

 • Reply Nathalie april 17, 2014 at 14:32

  Leuk allemaal! En beterschap yara!

 • Reply lieke april 17, 2014 at 16:00

  Omg ijs met spikkelsss <3 En you me at six 😀 Er is geen betere combinatie mogelijk haha

 • Reply Sanne april 17, 2014 at 22:10

  GoT <3<3<3. En ik zie een heleboel lekkere dingen :3

 • Reply Lisanne april 21, 2014 at 22:38

  Ik vind dit altijd zulke leuke posts 🙂

 • Leave a Reply