Personal

Behind the Adorable Books Scenes #138

Nog maar een weekje en dan is het alweer februari! Bizar hoe snel de eerste weken van het nieuwe jaar voorbij zijn gevlogen. Kijk je mee naar wat wij afgelopen tijd allemaal hebben uitgespookt? 

Een kleine verandering wat betreft onze Behind the Adorable Books Scenes artikelen. In plaats van iedere week komt er nu iedere maand een overzicht online van wat wij allemaal hebben gedaan. De reden hiervan? Soms maakte we niet echt noemenswaardige dingen mee in een week waardoor het artikel inhoud miste.

Tedje

Ik bestelde het debuut van Gillian King ‘Geloof me maar’ op Bol.com voor maar 5 euro! Die kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Ik was bij de lancering van Chapeau Magazine, het tijdschrift waar ik online de beautyblogs voor schrijf!

Mijn favoriete plekje in ons appartement om te lezen.

Lunchen met een vriendin in Maastricht.

Ik ging samen met mijn vriend naar Scheveningen, want we gingen naar The Lion King. En het was zó leuk!

Danique E.


Work, work, work! In januari werkte ik natuurlijk weer iedere dag op kantoor. Wel met mijn nieuwe horloge om, leuk is ie he!


Maar tussen het werken door, moet er natuurlijk ook goed geluncht worden. Mijn vriend was naar Sofia geweest dus besloten we bij te kletsen vlak nadat hij terug was uit Sofia, tijdens mijn lunchpauze!


En het zou je niet verbazen, maar in januari hebben we ook heel veel aan ons appartement gedaan. Inmiddels hebben we alle meubels staan en dat is echt heel fijn!


Ons bed kwam ook binnen en die ligt echt mega lekker. Nog meer moeite om ’s ochtends op te staan!


En ook de tafel wil ik jullie niet onthouden, die we hebben laten maken. Past perfect in onze woonkamer.


Zondag was echt een ultieme chilldag voor mij. Lekker op de bank met een kopje thee en wat tijdschriften!


Nog iets om naar uit te kijken! Mijn vriend en ik boekten een weekje naar de zon, in mei gaan we heerlijk 8 dagen naar Gran Canaria.

Yara

Hoewel ik in januari als doel had om meer boeken te lezen, faalde ik compleet. Het was vreselijk. Zo weinig boeken. Nou ja, het is maar zo, volgende maand een nieuwe kans. Dit boek las ik in ieder geval wél uit!

Ik bego naan Sneeuw als As. Het omslag is zo mooi! Ik ben echt benieuwd hoe het boek zal eindigen, ben nu halverwege.

Yes, de serie is eindelijk compleet. Echt super blij mee!

Yeah, ik ging bootcampen met mijn collega’s! We vonden het zo leuk dat we nu wekelijks gaan. Echt zo gezellig (en goed!) om te doen.

Behalve bootcamp bestond mijn januari uit heel veel mooie gebieden doorlopen tijdens het hardlopen. Ik train nu voor de 5km van de CPC! Ik heb best wel moeite met hardlopen, aangezien ik astma heb. Ik sta al snel te puffen en kreeg altijd snel een astma-aanval. Nu loop ik 3 keer per week, dat werkt echt heel goed 🙂

De afgelopen maand dronk ik echt vreselijk veel koffie. Voor mijn nieuwe blog Chapter Adventure zoek ik namelijk continu naar leuke hotspots die iedereen moet bezoeken. Erg leuk!

Danique V.

Ik heb een eigen huisje!

Ik heb een ontzettend drukke maand en werk eigenlijk elke dag thuis momenteel. Vroeg op staan, laat weer naar bed. Pfoe! Daar hoort koffie bij.

De lente komt in huis! Yay!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books-account volgen, waar we ook regelmatig Instagram Stories met jullie delen! 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther februari 4, 2017 at 18:22

    Wat een leuke foto’s! 🙂

  • Leave a Reply