Personal

Behind the Adorable Books Scenes #137

picmonkey-collage
De eerste week van 2017 is een feit! Wat is het snel gegaan, he? Zo’n cliche, maar echt waar. Afgelopen week aten we heel veel food en was het een lekker druk weekje. Kijk je mee naar onze week?

img_8631

Maandag

Danique E.: Mijn vakantie was helaas weer afgelopen, dus ik ging weer aan het werk! ’s Avonds was ik alleen thuis, en heb ik lekker niks gedaan.
Yara: Hoewel veel mensen aan het werk waren, had ik vandaag nog een dagje vrij. Niks doen is het allerbeste!
Tedje: De eerste maandag in het nieuwe jaar, back to work! Ik werk de hele dag aan de blogs en freelanceklussen en ’s avonds kijken mijn vriend en ik Dexter. En tussendoor oefende ik nog een beetje in mijn handlettering werkboek!

img_8641

Dinsdag

Danique E.: Ook dinsdag deed ik niet bijzonder veel na het werk. Deze week had ik het lekker rustig gehouden om samen met mijn vriend nog wat dingen af te maken in het appartement en te wennen aan alles.
Yara: De eerste werkdag van het jaar was een feit. Ik was de hele dag op kantoor druk aan het werk en ’s avonds liep ik hard.
Tedje: Work work work! Ik werk overdag en ’s avonds komen mijn neven en mijn zusje bij ons eten. Ik maak wraps klaar.

14591922_1290492907678841_8042647911860797440_n

img_8652

Woensdag

Danique E.: Eigenlijk val ik elke dag in herhaling, want ook woensdag deed ik niet bijzonder veel na het werk.
Yara: Yay, vandaag weer werken. Ik vind het echt heel leuk om te werken. De afgelopen tijd werkte ik ZO weinig door school. Dus nu heerlijk veel werken. ’s Avonds had ik rijles. Het gaat erg goed! Vervolgens ging ik hardlopen, echt fijn zo laat.
Tedje: Vandaag had ik een afspraak met Chapeau, een groot luxe tijdschrift in Maastricht. Ik schrijf daar beautyblogs voor en we bespraken de plannen voor 2017. ’s Avonds ging ik naar La La Land in de bioscoop. Wat een geweldige film! Ik vond hem zó leuk!

image-1-1

Donderdag

Danique E.: Weer een avondje thuis! Ik keek ’s Avonds het derde seizoen van Orange is the New Black af.
Yara: Ook vandaag zat ik de hele dag op kantoor. ’s Middags sloten we lekker vroeg af omdat er een kickoff was voor 2017. Daarna gezellig borrelen.
Tedje: Donderdag kwam er een vriendin uit Brabant lunchen, super lief dat ze zo’n stuk ging rijden. Daarvoor en daarna werkte ik natuurlijk gewoon weer. ’s Avonds was ik alleen thuis en keek ik een meidenfilm op Netflix.

img_8694

Vrijdag

Danique E.: Weekend! Lekker bijkomen van de eerste werkweek aan de vakantie. Pfoeh, ik moest weer even in het ritme komen!
Yara: Ook vandaag op kantoor. Het was een druk weekje zo. Ik maakte de  warme lunch tussen de middag, dat doen we af en toe. Zo leuk om te doen.
Tedje: Vrijdag kwam Lizzy naar Maastricht! We lunchten, maakten outfitfoto’s en bestelden ’s avonds sushi. Lekker!

image-1

15876607_199992457134438_2516986517767847936_n

Weekend

Danique E.: Op zaterdag ben ik langs een vriendin geweest die sinds een week de sleutels heeft van haar appartementje. Zaterdagavond deden mijn vriend en ik rustig aan, bestelden we pizza en keken we Wie is de Mol. De zondag brachten we deels door in de Ikea, waar we een kast kochten voor in de hal en een kapstok (eindelijk!).
Yara: Thank god it’s weekend. Zaterdag wederom hardlopen. Heerlijk. Ik las Girl Online – Going Solo uit. Zondag heb ik met een vriendin geluncht en kwam mijn schoonfamilie onverwachts langs. Zondagavond bakte ik cupcakes voor mijn verjaardag. JUM!
Tedje: Zaterdag was cleandag! Samen met mijn vriend maakten we het hele appartement schoon. ’s Avonds hadden we een feestje met vrienden en zondag deden we rustig aan. We keken Dexter en de film Sully met Tom Hanks. Aanrader!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.