Personal

Behind the Adorable Books Scenes #136

unknown
Kerst, oudjaar.. Wow! Wat vliegt de tijd zeg. We hadden een ontzettend drukke week en moesten daarnaast ook nog eens aan het werk. Oh en vergeet onze verhuisberichten niet. Lees snel verder!

img_8459

Maandag

Danique E.: Tweede Kerstdag begonnen mijn vriend en ik met een lekker ontbijt bij mijn ouders thuis. Daarna zijn we nog aan de slag gegaan in ons appartement. De avond brachten we door bij de vader van mijn vriend, waar we lekker gingen gourmetten!
Tedje: Op Tweede Kerstdag kwamen mijn ouders, mijn zusje en haar vriend bij ons thuis eten in Maastricht! Daarna liepen we nog even de stad in om over Magisch Maastricht te wandelen en warme chocomel te drinken.
Danique V.: Jee kerst! Vandaag vierde ik het bij mijn familie. We hebben spelletjes gedaan en heerlijk uitgebreid gegeten.
Yara: Vandaag vierde ik officieel Kerst! We vierden het uitgebreid bij mijn schoonfamilie, zo leuk.

Processed with VSCO with hb1 preset

15625231_1626082141030380_7614830720631963648_n

Dinsdag

Danique E.: Heerlijk dat ik een weekje vrij ben! Dat had ik echt even nodig. Op dinsdag ging ik weer verder in het huis: uitpakken, opruimen, afwassen, alles zodat we morgenavond er voor het eerst kunnen slapen!
Tedje: Dinsdag was een relaxed dagje. We klusten wat aan het huis, zetten de slaapkamerkast in elkaar en ’s avonds keken we Dexter!
Danique V.: Mijn vriend was een weekje vrij, yay! Vandaag gingen we alle winkels af om te kijken voor ons nieuwe appartement. We waren enorm gesloopt hierna.
Yara: Vandaag startte het echte leven weer. Ik moest weer werken en ’s avonds ging ik lekker bij Vapiano eten met mijn collega.

Processed with VSCO with hb1 preset

14547676_1835728210040194_3973138434368733184_n

Woensdag

Danique E.: Ook woensdag ging ik even aan de slag in het huis. ’s Avonds ging ik met mijn vriend, ouders en broer naar Fantastic Beasts and Where to Find them. Wat een ontzettend leuke film! Na de film brachten mijn vriend en ik onze eerste nacht in ons appartement door.
Tedje: Overdag werkte ik en ’s avonds reed ik terug naar Brabant, want ik had een diner met vriendinnen van de middelbare school! Ik oefende ook in mijn werkboek handlettering, zo leuk om te doen!!
Danique V.: Vandaag was eindelijk een chilldagje. Dit had ik al zo lang niet gehad. Volgens mij ben ik de hele dag niet van de bank afgekomen.
Yara: Woensdag werkte ik ook. Het was een lekker druk dagje, maar dat is wat ik zo leuk vind aan mijn werk.

img_8490
diary-2

Donderdag

Danique E.: Donderdag hadden mijn vriend en ik een dagje weg gepland, omdat ik toch een weekje vakantie had. We zijn naar Utrecht geweest waar we lekker hebben geshopt (lees: dingen gekocht voor ons huis!) en ’s avonds aten we sushi, yum!
Tedje: Donderdagochtend werkte ik thuis en ’s middags kwamen vrienden op bezoek, die onverwachts ook bleven eten, gezellig!
Danique V.: Toch moest ik er weer aan beginnen, de studie! De hele dag heb ik kleine dingetjes geregeld voor de studie.
Yara: Yay, ik was vandaag vrij van werk. Heerlijk, nog die paar vrije daagjes. Ik had rijles en was druk met van alles en nog wat.

diary-3

15802039_1878151769082234_8685001287915274240_n

Vrijdag

Danique E.: Vrijdag heb ik nog wat dingen van mijn ouders huis naar ons appartement verhuisd. ’s Avonds had ik lekker een rustig avondje thuis, heerlijk!
Tedje: Hier had ik me de hele week al op verheugd: ’s avonds ging ik sushi eten met mijn vriend. Lekker!
Danique V.: We kregen vandaag onwijs goed nieuws! We mogen officieel gaan tekenen voor ons appartement. Ik ga dus verhuizen! YAY!
Yara: Mijn vriend en ik gingen vandaag shooten in Den Haag bij verschillende locaties. Er stond geen persoon centraal, maar de allerleukste koffietentjes in Den Haag voor Chapter Adventure, de site die ik heb opgericht met 2 vriendinnen. Oh ja, en ik ging hardlopen met mijn vriend! De allerlaatste hardloop-run van het jaar. Yes.

img_8606img_8519

Weekend

Danique E.: Joepie! Tijd voor oud en nieuw. Happy new year! Overdag deed ik rustig aan, ’s avonds vierde ik oud en nieuw met vriendinnen, waarna ik na twaalven aansloot bij mijn vriend en andere vrienden. We besloten ook nog even de stad in te gaan. Het werd een late – lees: tot in de vroege uurtjes – avond. Zondag sliepen we lekker uit op mijn laatste vakantiedag. Daarna zijn we nog langs familie geweest.
Tedje: HAPPY NEW YEAR! Zaterdag luidde mijn vriend en ik het nieuwe jaar in samen met vrienden. Het was een hele leuke avond. We speelden 30 seconds met de Mouthgard Challenge en dat zorgde voor hilarische praktijken. Van tevoren aten we heerlijke carpaccio en maakten we zelf pizza!
Danique V.:  Oud en nieuw! Wat gaat de tijd toch snel. Ik vierde het bij vrienden van mijn vriend, ontzettend gezellig. De dag daarna was mijn vader jarig dus hebben we daar lekker uitgebrakt en veel spelletjes gedaan.
Yara: Zaterdag was ik bij Jerry zijn vrienden in Utrecht, heel gezellig. ’s Avonds vierden we oud en nieuw bij zijn moeder met een hele club gezellige mensen. Het was echt gezellig. Om 2 uur ’s nachts speelden we nog Ezelen. Zondag ging ik naar de film en zag ik de film Passengers.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anne januari 5, 2017 at 12:51

    Dat kopje chocomelk aan het begin ziet er zooo goed uit! Leuke foto’s 🙂

  • Reply Esther januari 10, 2017 at 20:11

    Leuke foto’s! <3

  • Leave a Reply