Algemeen

Behind the Adorable Books scenes #134

diary
Dames en heren, het is gewoon al bijna Kerst. Kunnen jullie het al geloven? Wij nog niet hoor! We laten je in deze week zien wat we allemaal hebben gedaan, en het was weer erg druk. Kijk je mee?

Processed with VSCO with hb1 preset

Maandag

Danique E.: Een nieuwe, drukke week voor de boeg! Op maandag heb ik weer een dagje gewerkt. Daarna ging ik lekker tapas eten met twee vriendinnetjes die ik heb leren kennen tijdens mijn minor Spaans, bijna drie jaar geleden. Zo leuk dat we elkaar nog veel zien!
Yara: Yay, ik had vandaag een dagje school op de planning. De vakantie is in zicht. Heerlijk.
Danique V.:  In de avond ging ik gezellig langs bij mijn nicht, zij heeft een nieuwe woning. Lekker eten en thee gedronken.
Tedje: Een nieuwe week, back to work! Ik werkte vandaag aan mijn blogs en aan freelanceklussen.

img_8237

Dinsdag

Danique E.: Op dinsdag had ik een lekker rustige avond na het werk. Ik heb niet zoveel gedaan en vooral even rust gepakt.
Yara: Vandaag was ik op kantoor aan het werk, het was weer een heerlijke dag. Toen ik op kantoor aan kwam stond de kerstboom weer, yeah.
Danique V.: Weer een etentje! Alleen deze keer ging ik met mijn groep vrienden van de middelbare school pannenkoeken eten, jumm!
Tedje: Ook dinsdag was ik druk met werk. Omdat ik veel thuis werk, probeer ik iedere dag even een half uur te wandelen. En dat lukt wel met dat mooie uitzicht hier in Maastricht!

img_8259

Woensdag

Danique E.: Na het werk kwam mijn vriend langs. We deden niet zo heel veel bijzonders verder!
Yara: Vandaag werkte ik ook. Het was de bedoeling om ’s avonds te gaan hardlopen maar ik was zó moe. Ik kroop lekker op de bank met Robijnrood.
Danique V.: Vandaag was spannend. Ik had samen met mijn vriend een bezichtiging van een huis. Helaas was dit appartement niks verder.
Tedje: Work work work! Ik maakte weer een wandeling overdag en ’s avonds ging ik samen met mijn vriend naar Magisch Maastricht. Zo gezellig!

img_8268

Donderdag

Danique E.: Natuurlijk zijn we vooral ook veel aan het klussen in ons nieuwe huisje. Het duurt niet lang meer voor we gaan verhuizen! Op donderdagavond hebben mijn vader en ik nog wat kleine klusjes gedaan.
Yara: Ik heb de hele morgen thuis gewerkt aan de blog en ’s middags ging ik met vriendinnetjes aan een super leuk nieuw projectje werken.
Danique V.: Een enorm drukke dag. Ik moest zo veel voor school doen helaas.
Tedje: Tussen het werken door ging ik ’s middags lunchen met een vriendin in de stad, bij Coffeelovers. Ik nam een heerlijk koffietje, zo lekker!

4

Vrijdag

Danique E.: Vrijdag was een lange, maar hele leuke dag! Vrijdagavond had ik kerstfeest van mijn werk, waardoor we ’s middags met alle dames op de afdeling ons haar lieten opsteken bij de kapper. Na het werk gezellig met z’n allen omkleden en make-uppen om vervolgens naar het feest te gaan in het PSV-stadion. Het was echt heel gezellig. De avond sloten we af op stratum, het uitgaansgebied in Eindhoven.
Yara: Een lekker druk dagje! Ik had ’s morgens rijles en ging ’s middags naar mijn oma toe. Ze woont opzich wel dichtbij, maar het is wat lastig met het OV te bereiken, waardoor ik haar weinig zie. ’s Avonds gingen we Thais eten. JUM!
Danique V.: Weer een bezichtiging vandaag! Daarnaast had ik eindelijk een lekkere rustige avond.
Tedje: Ik werkte overdag en ’s avonds had ik afgesproken met vriendinnen. Gezellig het weekend inluiden!

3
15337053_109523366210710_9086152856859312128_n

14719178_183569955445759_7409840375499587584_n

Weekend

Danique E.: Na een korte nacht, was ik weer vroeg uit de veren op zaterdagochtend. Er stond weer een dagje klussen op de planning! Tussendoor kwam de kapper nog thuis, dus toen heb ik mijn haar weer geverfd. Na het klussen bleef ik bij mijn vriend slapen. En ook op zondag hebben we de hele dag geklust!
Yara: Ik vertrok vandaag naar Stockholm, yay. De wekker stond zaterdag al om 4:15, pff. Omdat ik verkouden was geworden heb ik die nacht geen oog dicht gedaan. Helaas, helaas.
Danique V.: Pfoe, wat een druk weekend. Zaterdag de hele dag de stad in geweest voor kerstcadeaus en in de avond een feestje van een vriend! Zondag moest ik weer de hele dag werken.
Tedje: Afgelopen weekend stond in het teken van de verhuizing! We pakten nog wat spullen in en haalden de tafel op die we via Marktplaats hadden gekocht. Ook hadden we nog een gezellig feestje zaterdagavond!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.