Personal

Behind the Adorable Books Scenes #133

diary

De sint is over, dus we gaan al weer naar de Kerst toe! Deze week stond in het teken van veel lekker eten, maar ook een hoop werken. Kijk snel verder hoe wij de afgelopen week besteed hebben.

 img_809914487283_1662592030700032_2203666883998121984_n

Maandag

Tedje: Ik werkte de hele dag thuis en ’s avonds gingen we uiteten, omdat mijn moeder jarig was! Het was een verrassing en ze vond het echt heel leuk.
Danique E.: Maandag had ik weer een druk dagje op het werk. Sinterklaas hadden we al in het weekend gevierd, dus ’s avonds deed ik rustig aan.
Yara: Schooldagje! Het einde is in zicht met bepaalde vakken, maar dat betekent ook dat ik start met nieuwe vakken. ’s Avonds ging ik naar de dierenarts met Miley, ze had een luchtweginfectie. Zo zielig.
Danique V.: Pakjesavond! Hier heb ik verder helaas niks aan gedaan. Het werd een rustig avondje.

img_8117

Dinsdag

Tedje: ’s Ochtends ging ik naar de kapper en daarna ging ik door naar Breda om met de trein naar Amsterdam te gaan. Ik at de lekkerste sushibowl ooit en ik ging naar het kerstevent van HEMA.
Danique E.: Na het werken heb ik niet zoveel gedaan, ik ging even sporten met een vriendin en daarna lekker ontspannen.
Yara: Ik heb de hele dag aan mijn scriptie gewerkt. Ik ben er nu al klaar mee, ik moet nog 4 maanden.
Danique V.: Ik had een gesprek op school en moest daardoor even heen en weer naar Utrecht. Dat nam wel het grootste deel van mijn dag in beslag.

15251793_331924927192311_3553266412946456576_n

Woensdag

Tedje: Ik werd ’s ochtends geïnterviewd door twee meisjes voor hun profielwerkstuk. De rest van de dag werkte ik thuis en ’s avonds knutselde ik een surprise in elkaar voor het werk.
Danique E.: Na het werken kwam mijn vriend en hebben we nog wat dingen doorgenomen voor ons bezoek bij de notaris.
Yara: Tijd voor werk! Ik heb de hele dag op kantoor gewerkt. ’s Avonds ging ik lekker hardlopen met mijn vriend.
Danique V.: In de avond ging ik met collega’s eten bij Sumo! Ontzettend lekker en heel erg veel gelachen.

Miley

Donderdag

Tedje: Work work work! ’s Avonds was het tijd voor het maken van gedicht en surprise nummer twee voor bij ons thuis. Druk!
Danique E.: Op donderdagmiddag, na het werk had ik al lekker weekend! ’s Avonds kwam mijn vriend.
Yara: Ik ’s morgens thuis aan het werk aan school en ging ’s middags naar school. Best prima dagje zo! Ik heb de hele dag met mijn projectgroep gewerkt.
Danique V.: Ik moest weer voor een ander gesprek naar school toe. Ook dit nam wel grotendeels mijn dag in beslag. Daarvoor dronk ik nog koffie met een oud-huisgenootje.
15251767_1358111550880132_7526102679186046976_n
2

Vrijdag

Tedje: Vrijdagochtend stond ik om kwart voor 6 op om mee te gaan naar de business club waar mijn vader altijd naartoe gaat. Leuk om dat ook eens een keer meegemaakt te hebben! ’s Avonds vierde ik surprise avond met mijn collega’s. Daar kreeg ik onder meer dit mooie kookboek van Rudolph!
Danique E.: Waaah vrijdag was zó spannend én druk! In de ochtend gingen mijn vriend en ik naar de notaris, waar we eindelijk de sleutel van ons nieuwe appartement op konden halen. Wij gaan samenwonen! Na de notaris hebben we meteen wat benodigdheden gekocht (lees: verf), om ons appartement onder handen te nemen. Maar voordat we echt aan de slag gingen, gingen we eerst nog even gezellig lunchen met mijn ouders om het te vieren. Na de lunch hebben mijn ouders en de ouders van mijn vriend geholpen het huis ‘verf-klaar’ te maken. En toen had ik ’s avonds ook nog een Sinterkerst dobbelspelavond gepland met mijn vriendinnen. O ja, de avond eindigde in de kroeg. Wat een dag.
Yara: Vandaag was mijn echte vrije dag. Ik heb letterlijk niks gedaan, dat is soms ook wel eens goed. YouTube video’s kijken, heerlijk.
Danique V.: Vrijdagavond ging ik samen met vriendinnetjes eten en cocktails drinken en films kijken! Het was een ontzettend gezellige avond.

15403430_252912218461013_7129067591582089216_n
1

Weekend

Tedje: Twee surprise avonden in één week, want zaterdagavond deed ik weer surprise, maar dit keer met mijn familie. Het was zo’n gezellige avond, we hebben super erg gelachen en iedereen had hele leuke gedichten en surprises gemaakt.
Danique E.: Mijn weekend bestond uit verven, verven, en o ja: verven. We hebben heel veel gedaan in ons appartementje. Verschillende kamers zijn al geverfd, andere moeten nog een tweede laag. We hebben een inbouwkast eruit gesloopt en daar moet binnenkort een wand voor teruggeplaatst worden. Een super druk, maar heel erg leuk weekend.
Yara: Dit weekend was echt heel druk. Zaterdag ging ik ’s morgens naar mijn schoonmoeder toe, gezellig even wat drinken. ’s Middags vierden we SinterKerst, haha. Super vroeg voor Kerst natuurlijk. Omdat Miley ziek was moest ik ’s avonds laat nog naar huis om haar medicijntjes te geven. Daarna ging ik op stap met een vriendin in Den Haag (dat was heel onverwacht!). Zondag ging ik met Julia van de Adorable Bookclub naar Utrecht om naar het Allerhande Kerstfestival te gaan. Dat was heel gezellig, alleen ik vond het event heel erg tegenvallen.
Danique V.: Zaterdag had ik een verjaardag van mijn schoonzusje en eentje van mijn neefje. Erg gezellig was dat! Zondag moest ik weer werken helaas.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books-account volgen, waar we ook regelmatig Instagram Stories met jullie delen! 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther december 15, 2016 at 20:40

    Gezellige week! 🙂

  • Leave a Reply