Personal

Behind the Adorable Books Scenes #132

adorable-books-blog-1

Sinterklaas is inmiddels voorbij, en in deze Behind the Adorable Books Scenes laten we je zien wat wij in de week voor Sint hebben gedaan. Kijk je met ons mee?

1
Maandag

Danique E.: Op maandag ging ik weer een dagje werken! ’s Avonds kwam mijn vriend en hebben we The Walking Dead gekeken.
Yara: Vandaag had ik een echt ontzettend vroeg college, om 8:30 uur al. Ik heb daar echt een hekel aan. Om 13:00 uur ging ik werken tot 17:00 uur. ’s Avonds liep ik met mijn vriend samen hard.
Danique V.: Vandaag moest ik weer werken. Voor m’n gevoel had ik totaal geen weekend gehad, dus die dag ging zo langzaam!
Tedje: Maandag werkte ik weer een dagje thuis! Lekker aan de slag voor mijn eigen blog, Adorable Books en freelanceklussen.

2

Dinsdag

Danique E.: Na het werk ging ik samen met mijn moeder naar de IKEA. Daar aten we wat en zocht ik een kledingkast uit.
Yara: Kantoordagje! Ik werkte de hele dag en ’s avonds deed ik lekker rustig aan.
Danique V. : Weer een werkdagje! In de avond had ik een rustig avondje samen met mijn vriend.
Tedje: Dinsdag werkte ik overdag thuis en ’s avonds ging ik naar Tilburg om uit te eten met mijn vader. Daarna hadden we een cursus e-mailmarketing!

Woensdag

Danique E.: Woensdag bracht ik weer door op het werk. Na het werk heb ik samen met mijn vriend tv gekeken.
Yara: Mijn laatste werkdag. Ik werk maar 2 dagen per week in verband met school, en mijn rooster is deze week zo raar dat ik dus 2 halve dagen werk. ’s Morgens ben ik op kantoor en ’s middags heb ik afstudeergesprek. Zo raar dat het dichterbij komt.
Danique V. : Ook vandaag moest ik weer werken. Ik werk in een winkel in het centrum en vandaag merkte ik echt heel goed dat de feestdagen eraan zouden gaan komen, het was zo druk in de winkel!
Tedje: Woensdagavond was ik alleen thuis en keek ik lekker Gilmore Girls op de bank!

3

Donderdag

Danique E.: Op donderdag deed ik niet veel bijzonders. Na het werk heb ik even gesport met een vriendin, om vervolgens Expeditie Robinson terug te kijken. Wow, wat gebeurde daar nou!
Yara: Ik startte de dag met rijles. Ik werd naar school gereden, echt super fijn is dat. Daarna zat ik tot lekker laat op school, tot 5 uur. ’s Avonds heb ik met mijn vriend lekker thuis gerelaxed en hebben we aan mijn scriptie gezeten. Soms wel zo fijn als er nog iemand meekijkt van buitenaf.
Danique V.: Eigenlijk zou ik vrij zijn voor 3 dagen nu, maar ook nu moest ik weer werken. Door de drukte werk ik ineens 45 uur deze week. Whut! (en ondertussen nog aan school, ai!) In de avond deed ik lekker even helemaal niks.
Tedje: Donderdag was een gekke dag. We gingen namelijk verhuizen vanuit Eindhoven naar Maastricht. Inpakken en schoonmaken dus! We sloten de dag af met pizza bij Happy Italy.

Vrijdag

Danique E.: Op vrijdag heb ik weer een dagje gewerkt. Na het werken ben ik mijn verhuisdozen maar weer eens verder gaan inpakken. Nog één week tot de sleutel!
Yara: Mijn weekend begon vandaag al! Zo fijn! Ik sliep lekker uit en ging het huis opruimen. Ik doe altijd in het weekend ‘de grote opruimronde’ en ga dan echt heel grondig te werk. ’s Middags ging ik een rondje hardlopen en dat was super fijn. Overdag hardlopen blijft toch het meest fijn om te doen. ’s Avonds ging ik naar de bios: Underworld 3. Echt een slechte film, jammer!
Danique V.: Yay, bijna weekend! Ook vandaag moest ik weer werken, maar gelukkig maar tot 4 uur. Daarna hielp ik mijn moeder om het eten voor te bereiden. We gingen in de avond gourmetten en een dobbelspel doen met ons gezin en aanhang. Erg gezellig!
Tedje: Vrijdag gingen mijn vriend en ik naar de IKEA om allerlei spulletjes te kopen.

foto-diary

Weekend

Danique E.: Mijn weekend stond in het teken van sinterklaas. Op zaterdag ging ik eerst samen met mijn vriend bij een meubelmaker kijken, waar we onze eettafel hebben uitgezocht. ’s Avonds hadden we surprise-avond bij Thijs zijn familie. Op zondag gingen we met mijn familie lunchen voor sinterklaas en hebben we daarna nog wat cadeautjes uitgepakt! Het weekend vloog weer voorbij.
Yara: Zaterdag stond in het teken van vooruit werken voor Adorable Books. Ik heb de hele dag aan de blog gewerkt omdat het komende tijd heel druk wordt met school. ’s Avonds vierden we Sinterklaas. Zondag heb ik de hele dag aan mijn scriptie gewerkt en ben ik begonnen aan het boek Robijnrood.
Danique V.: Zaterdag heb ik veel aan Adorable Books gedaan. Het wordt een drukke maand, dus vooruit werken is noodzakelijk. Zaterdagavond had ik een verjaardag wat een beetje aan de late (oké, vroege) kant was geworden. Daardoor heb ik de hele zondag eigenlijk alleen maar op de bank gehangen en ben ik zo goed als niet meer van mijn plek af geweest.
Tedje: Mijn moeder vierde haar verjaardag afgelopen weekend, gezellig! De hele familie en vrienden kwamen, heel erg gezellig!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books-account volgen, waar we ook regelmatig Instagram Stories met jullie delen! 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther december 8, 2016 at 17:36

    Klinkt als een fijne maar drukke week. ::)

  • Leave a Reply