Personal

Behind the Adorable Books Scenes #131

006

En toen was het alweer bijna december, de gezelligste maand van het jaar! Maar tegelijkertijd ook de drukste, en dat merken we allemaal. Kijk je mee naar wat we afgelopen week hebben gedaan? We beschrijven het per persoon per dag, zo krijg je een goed inzicht in onze week 🙂

001

Maandag

Danique E.: Maandag spendeerde ik weer een dag op het werk! ’s Avonds deed ik niet veel bijzonders.
Tedje: Maandag, back to work! Ik werkte de hele dag en deed eigenlijk niet veel bijzonders. Oh ja, ik maakte nog een ommetje buiten om een frisse neus te halen!
Danique V:Voor het eerst sinds tijden had ik een lang weekend! Niet dat deze dag rustig was verlopen. Ik moest een hoop gaan regelen voor mijn studie helaas.. Gelukkig kon ik ook een klein leesmomentje pakken.
Yara: Vandaag was ik een dagje vrij! En dat betekent eigenlijk niet echt vrij, dat betekent dat ik werk aan mijn scriptie. Moet ook gebeuren! En ’s avonds ging ik lekker hardlopen met mijn vriend.

002

Dinsdag

Danique E.: Ook dinsdag was ik op het werk te vinden. ’s Avonds at ik met mijn vriend samen en daarna heb ik gewoon lekker series gekeken!
Tedje: Ik werkte ’s ochtends thuis aan freelance opdrachten en ’s middags ging ik naar Den Bosch, waar ik had afgesproken met een vriendin. We maakten foto’s samen en ik bleef bij haar eten. Gezellig! Van mijn moeder kreeg ik het nieuwe boek van Jojo Moyes: Dans met mij. Ik kan niet wachten om erin te beginnen!
Danique V: Hup, hup, weer aan het werk! Het wordt steeds drukker hier in de winkel, omdat Sint en Kerst er aan gaat komen.
Yara: Ik heb serieus niks anders gedaan dan werken! Daar is opzich niks mis mee, maar ik probeer toch altijd wel te lezen ’s avonds. Nope, niet gelukt. Ik was zo moe, bah.

Woensdag

Danique E.: Woensdag was een spannende dag! Eerst moest ik even werken, maar in de middag tekenden mijn vriend en ik de hypotheekofferte. De laatste stap voor de sleuteloverdracht. Nog even geduld, op 9 december krijgen we de sleutel! ’s Avonds ging ik nog met mijn moeder naar de Pronto VIP woonparty. Ieder jaar weer leuk!
Tedje: Woensdag werkte ik de hele dag thuis en ’s avonds kwam een vriendin eten. In bed las ik nog een paar hoofdstukken in het boek waar ik op dit moment in bezig ben: Vurig van Jennifer L. Armentrout.
Danique V: En weer een dag vrij om tussendoor dingen voor mijn studie te regelen!
Yara: Yay, weer een werkdagje. Ik heb de hele dag gewerkt, en toen ik thuiskwam ging ik lekker met mijn vriend uiteten. Dat doen we soms heel random, dan gaan we ineens bij de Chinees eten. Voor €16,- heb je een maaltijd en 2 drankjes, dus dat is echt heel weinig. Ik heb zelfs nog hardlopen ’s avonds!

003

Donderdag

Danique E.: Op donderdag heb ik eerst een dagje gewerkt en vervolgens met mijn vriend afgesproken.
Tedje: Yay! Ik ging eindelijk naar Fantastic Beasts and Where to Find Them in de bioscoop. En wat was hij gaaf! Ik heb echt onwijs genoten! Heb jij hem al gezien?
Danique V: Ook vandaag ging ik weer aan het werk. In de avond zou ik met mijn vriend naar de stad toe gaan, maar doordat hij in een dikke file stond is dat er helaas niet meer van gekomen.
Yara: Schooldag! Het was weer een lekker druk dagje, ik vloog van hot naar her. Eerst had ik rijles, aangezien ik vlakbij de snelweg op school zit mocht ik mezelf via de snelweg naar school rijden. Blijft leuk.

004

Vrijdag

Danique E.: Na het werk ben ik even naar het winkelcentrum gereden om alvast wat cadeautjes voor Sinterklaas/Kerst te kopen en te profiteren van Black Friday.
Tedje: Om het weekend in te luiden bestelde ik vrijdagavond sushi samen met mijn vriend en keken we de film Nerve.
Danique V: Ik moest weer werken, maar ging die avond wel iets leuks doen! Samen met een vriendin gingen we nog even Black Friday winkelen in Amsterdam en daarna eindigde wij bij de Rokin voor een drankje tot laat.
Yara: Vandaag had ik weer rijles en had ik met mijn vriendin Robin afgesproken. We gingen samen naar de stad voor black friday en we gingen ’s avonds lekker samen eten en brainstormen over projectjes. Zo leuk om met creatieve mensen samen te werken.

005

Weekend

Danique E.: Op zaterdag gingen mijn vriend en ik meubels shoppen! Daar kwamen we Tedje en haar vriend nog tegen, super gezellig. We zijn goed geslaagd, want we kochten een enorm fijne boxspring. Op zondag heb ik weer wat verhuisdozen ingepakt en ben ik nog even naar de Action geweest.
Tedje: Omdat we binnenkort gaan verhuizen, spendeerden mijn vriend en ik zaterdag op de woonboulevard (waar we Danique E. en haar vriend nog tegenkwamen!) en kochten we een bank!
Danique V: Eigenlijk was ik van plan om rustig aan te doen, maar dit weekend was propvol! Ik heb verjaardagen gehad, weer aan de studie gezeten, voor AB geschreven en zondag was gelukkig een klein beetje rustig-aan-doen-dag met mijn vriend in de stad.
Yara: Zaterdagmorgen ging ik kijken bij zwemles van mijn nichtje, dat was zo schattig. ’s Avonds had ik een verjaardag en bleef ik bij mijn schoonmoeder slapen, het was echt heel gezellig. Zondagmorgen gingen mijn vriend en ik rond 12 uur weg om even de stad in te gaan, ze woont namelijk vlakbij Utrecht. Ik heb lekker koffie gedronken en mocht een kerstcadeautje uitzoeken, jippie.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books-account volgen, waar we ook regelmatig Instagram Stories met jullie delen! 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther december 3, 2016 at 16:09

    Ik vond het zo leuk, om nu van een hele week te lezen wat jullie hebben gedaan! 🙂

  • Leave a Reply