Personal

Behind the Adorable Books scenes #130

collage

Het is alweer de 130e editie van de Behind the Adorable Books scenes en we hebben besloten om het roer een beetje om te gooien. In onze diary kun je vanaf nu lezen wat we per dag hebben gedaan, waardoor je veel meer inzicht in onze week krijgt!
unknown

Maandag

Yara: Maandag was een terror-dagje, haha. Ik had al les om 8:30, dat duurde tot 13:00. Ik haastte me door naar werk, waar ik heb gewerkt tot 17:30. Super handig dat ik halve dagen kan werken, maar het is wel echt super hectisch! ’s Avonds keek ik nog een aflevering van Gilmore Girls.
Danique V: Ik was eindelijk een dag vrij en heb keihard aan Adorable Books gewerkt. Heerlijk vooruit werken.
Tedje: Vandaag werkte ik thuis aan Adorable Books, mijn eigen blog Teddlicious en aan freelance klussen! Ik moet nog steeds wel een beetje wennen aan het feit dat ik straks fulltime freelancer ben…
Danique E.: Vandaag was voor mij een normale werkdag. Na het werk heb ik lekker ontspannen samen met mijn vriend en hebben we de nieuwste aflevering van The Walking Dead gekeken. Het was wel een spannende dag, want we kregen de offerte van ons huis binnen, whieh! Nu is het écht bijna zo ver.

ab-13

Dinsdag

Yara: Vandaag was een kantoordagje! Ik heb de hele dag gewerkt en voor de rest niets bijzonders gedaan.
Danique V: Vandaag heb ik de hele dag gewerkt! Een ontzettend drukke dag en in de avond plofte ik neer op de bank.
Tedje: Een spannende dag vandaag, want ik ging een appartement bezichtigen met mijn vriend in Maastricht! ’s Middags maakte ik nog een wandeling met mijn vriend. ’s Avonds kwam mijn zusje bij me eten en keken we de eerste twee afleveringen van seizoen 7 van Pretty Little Liars. Dat seizoen staat nu eindelijk op Netflix!
Danique E.: Mijn weken gaan heel saai klinken, maar ik werk iedere dag van 09.00 tot 17.30 uur. Zo ook vandaag. ’s Avonds deed ik niet veel en keek ik naar Gossip Girl.

unknown

Woensdag

Yara: Weer zo’n gek dagje! Een halve dag school en een halve dag op werk. ’s Avonds was het eindelijk tijd voor Fantastic Beasts and Where to Find Them! Omg, YES! De recensie kun je hier lezen.
Danique V: Een spannende dag! Ik had een sollicitatiegesprek voor een stage in Amsterdam en de rest van de dag heb ik nog wat klusjes voor mijn studie gedaan.
Tedje: ’s Ochtends had ik een afspraak voor een freelanceklus. ’s Middags werkte ik thuis, maakte ik foto’s en ’s avonds kwam er een vriendin eten. Als mijn vriend avonddienst heeft, probeer ik altijd mensen uit te nodigen, zodat ik niet alleen hoef te eten, haha!
Danique E.: Ook vandaag werkte ik van 09.00 tot 17.30 uur, waarna ik met mijn vriend afsprak en we de film The Secret Life of Pets keken. Beetje een tegenvaller, hij was flauw en écht een kinderfilm. Het leek me zo leuk met al die beestjes!

Donderdag

Yara: Ik ging een nachtje weg met werk, super gezellig. ’s Morgens had ik nog even op school een feedback gesprek (love it, scriptielife!) en toen vertrokken we. Eerst gingen we bowlen, toen gezellig borrelen en daarna eten en een feestje.
Danique V: Weer een dagje werken! Daarna ging ik nog even de stad in om wat kadootjes te kopen voor het Sint dobbelspel.
Tedje: Een dagje thuis werken en aan het eind van de middag ging ik naar mijn ouders om alvast spullen in te pakken voor de verhuizing.
Danique E.: Na het werk heb ik even geborreld met collega’s, waarna ik snel naar huis racete om te eten. Vervolgens heb ik gezellig met een vriendin afgesproken en lekker bijgekletst!
yara
Links: drie bakken nacho’s op het teamuitje van Yara! // Rechts: op naar de familiebrunch zondag

Vrijdag

Yara: Ik kwam terug van het nachtje weg met mijn collega’s en het was super gezellig. We hadden een tex-mex feestje waarbij iedereen verkleed moest komen. Ik was zo gaar, gelukkig had ik geen verplichtingen voor die dag.
Danique V: In de ochtend was het super spannend. Ik had een appartement bezichtiging! Daarna moest ik ontzettend opschieten om weer op tijd op werk te komen. Die avond zouden we de stad in gaan, maar door het vreselijke weer zijn we toch maar thuis gebleven met de TV aan 🙂
Tedje: Mijn laatste echte werkdag bij mijn huidige baan! Ik ga in december verhuizen van Brabant naar Maastricht en daardoor moet ik mijn werk opzeggen en ga ik dus fulltime freelancen. Wat een veranderingen allemaal, super spannend!
Danique E.: Pfoeh, wat was ik vrijdag toe aan weekend! Na een werkdag heb ik het rustig aangedaan en mijn boekenkast eens goed uitgemest. Ik ga in december namelijk verhuizen en zondag op een rommelmarkt staan, dus de uitgelezen kans om alles goed uit te zoeken.

ab-14

Weekend

Yara: Omdat ik vrijdag dus echt he-le-maal niks heb gedaan, moest ik zaterdag aan de bak. Het huis opruimen! Echt zo’n weekendklusje. Ik doe altijd de was in het weekend en stofzuigen enzo. Zondag was het echt vreselijk weer, en ondanks dit weer ging ik met mijn schoonfamilie naar Akersloot om lekker te brunchen bij Van der Valk. We hadden nog geluk dat we thuis kwamen want er was een boom op het spoor gekomen na Den Haag HS. Lucky me!
Danique V: Zaterdag heb ik de hele dag in de stad gelopen om cadeaus te kopen! Wat een rot weer was het die dag, de hele dag onweer en hagel. In de avond had ik een spelletjesavond met mijn vriend. Tot diep in de nacht hebben we spelletjes samen gedaan, haha. Zondag was een productief dagje voor mij. Ik moet ontzettend veel voor school gaan fixen.
Tedje: Mijn weekend stond in het teken van de woonboulevard! Mijn vriend en ik gaan samenwonen en we hebben dus allemaal nieuwe spullen nodig. Afgelopen weekend gingen we op pad voor een bed. Zondagavond aten we gezellig samen met vrienden.
Danique E.: Mijn weekend stond vooral weer in het teken van de verhuizing. Op zaterdag heb ik mijn vriend naar het vliegveld gebracht, omdat hij een weekendje een vriend gaat opzoeken in Litouwen. Daarna heb ik de bank voor ons nieuwe huis gekocht en nog een aantal leuke dingetjes bij de Action. Op zondag stond ik de hele dag met een vriendin op een rommelmarkt. Oude boeken, kleren en schoenen verkopen!

Hoe was jouw week?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Story addict november 23, 2016 at 19:47

    Das een hele verandering zo, dat weekoverzicht, maar wel leuk te lezen 🙂 geeft toch weer een extra kijkje achter de schermen. Genoeg spannende dingen gedaan en op de planning. Leuk!

  • Reply Esther november 24, 2016 at 14:52

    Super leuk om het nu echt te lezen! 🙂

  • Leave a Reply