Behind The Adorable Books Scenes #11 - Adorable Books
Personal

Behind The Adorable Books Scenes #11

Jee, wat gaat de tijd toch snel, vinden jullie ook niet? Maart is alweer bijna in zicht en de winter is nooit meer gekomen. Niet dat je ons hoort klagen. Kom maar op met de lente!

Danique V.
sdg
Je laat je vriendje even met je telefoon en….. dit is het resultaat. Mijn geheugen zat overigens vol! (grr..)

sg
Selfietijd!

sdg
OMG ze hadden Lipton Ice Tea blikjes bij de Action! (GOEDKOOP!) Ik ben extreem verslaafd aan Lipton en nam er meteen een “paar” mee.. En ik drink er nu een terwijl ik dit typ..

sdg
Hele lieve onderzetters! Past precies bij mijn interieur. Ik heb overal dit soort teksten staan!

Danique E. 

Vorige week ging ik uiteten bij Happy Italy. Wat was dat lekker!

Ik wilde al heel lang mijn lichtbruine haar terug. Het enige probleem was, dat ik donker haar had geverfd en het dus niet zo gemakkelijk licht kon worden. Dus mijn kapster heeft eerst een blondeerspoeling over mijn haar gedaan (waardoor ik dus blond werd, omg het stond echt niet haha) en vervolgens is ze er met lichtbruine verf overheen gegaan. Een nadeel: er zat nog te veel rood in mijn haar, en dat krijg je er simpelweg gewoon niet goed uit zonder het te bleken. Ik wil het dus echt niet bleken, dus uiteindelijk had ik na de blondeerspoeling blond/oranje haar. Na het verven was dit nog steeds een beetje dus hebben we het nog een keer overnieuw gedaan. Nu is het een lichtbruine/kopere kleur geworden. Heel anders dan ik verwachtte en ik moet er ook enorm aan wennen. Ik weet nog niet of ik het zo houd haha! Maar het is wel leuk om een keer wat anders te hebben.

Maandag slaagde ik eindelijk voor mijn rijbewijs! Wat een geweldig gevoel is dat zeg. Ik heb er een hele tijd over gedaan (zo’n anderhalf jaar), dus ik ben enorm blij dat ik hem nu eindelijk heb.

En dat moesten mam en ik natuurlijk even vieren met een feestelijke en heerlijke lunch!

Tedje

Vorig weekend was het weer eens tijd voor een ouderwetse spelletjesavond! We begonnen met Cluedo en we sloten af met Barricade. Ik won bij het laatste spel, dat mag de boeken in! Ik win namelijk nooit met spelletjes.

Afgelopen weekend was het alweer tijd voor mijn eerste carnavalsfeestje. Je bent Brabander of je bent het niet natuurlijk. Ik ging verkleed als mime speler, heel veel complimentjes over gehad! Het was een onwijs gezellige avond.

Een gezonde salade mee naar school, lekker!

Deze week begon ik in Miss Verstand van Astrid Harrewijn. Binnenkort kunnen jullie de recensie lezen!

 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique VDanique EYara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Laura februari 26, 2014 at 06:56

    Leuke foto’s! :)Gefeliciteerd met ne rijbewijs!

  • Reply Hesteranne maart 16, 2014 at 14:35

    Cluedeo is altijd zo’n leuk spel! Heb echt zin om dat weer eens keer te spelen!

  • Leave a Reply