Personal

Behind the Adorable Books scenes #109

adorablebooks1

En er is alweer een week voorbij! Het is al bijna juli, niet te geloven toch? Afgelopen week hadden we het weer druk met van alles en nog wat. Kijken jullie mee? 

Tedje

IMG_4840

Lekker Orange is the New Black kijken!

IMG_4853

Naar Me Before You met mijn zusje. Maar goed dat ik zakdoekjes mee had genomen, want mennn wat heb ik gehuild!

IMG_4982

Ik ging afgelopen vrijdag naar Coldplay in de ArenA. Het was zó gaaf, ik heb echt genoten!

Yara

eb098ad5-9845-4a40-b177-4c6c491786b0

Lekker Gossip Girl lezen op mijn e-reader!

Danique E.

diary1
Toen ik nog heerlijk aan het lezen was op het strand. Kon ik maar terug!

diary2
Dit was zo fijn!

diary3
Maar bij thuiskomst nieuwe boeken op de deurmat vinden, is ook heel fijn!

diary4
O wauw, dit was zó lekker en veel!

diary5
Ik vind het zo leuk als PR bureau’s de moeite doen om hun perspakketten in te pakken.

Danique V.
ab
Met deze leukerd was ik in Rome afgelopen week!

ab
Ik blijf mini cactussen leuk vinden!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen. 

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.