Personal

Behind the Adorable Books scenes #105

Unknown
De zomervakantie staat voor de deur! Dat betekent ook dat er veel leuke boeken uitkomen, maar ook dat het erg druk is bij ons op werk en natuurlijk met de studie. We laten je zien wat we de afgelopen week hebben gedaan, kijk je mee?

Danique V.
ab
Afgelopen weekend was ik jarig en mijn vriend nam me mee naar Avifauna. Hele dag vogeltjes kijken!
(kijk trouwens hoe blij het vogeltje kijkt)

Yara


YES! Ik ga naar Parijs… Zo’n zin in. Vrijdag was er een mega goede deal: voor 40 euro retour met de Thalys. Daar zeg ik geen nee tegen.

De vakantie staat voor de deur en dat betekent ook dat ik weer allemaal boeken ga meenemen. Ik heb daarom een bibliotheek abonnement afgesloten. Handig! Je kunt 10 ebooks lenen voor 21 dagen. Yep, love it.

New in: deze serie. Je kunt de serie momenteel voor maar €25,- kopen.


Mijn week was zo enorm druk… Ik heb echt geen tijd meer om te lezen de laatste tijd, ik vind het zó stom.. Ik begon in dit heerlijke easy read boek, hopelijk heb ik hem snel uit.. Hij leest zo fijn!

Danique E.

Photo from glambeautynl
Jippie! Mijn vriend en ik gingen lekker eten bij Happy Italy, altijd goed!

Photo from glambeautynl
Selfie time! Vrijdagavond had ik gezellig met mijn teamgenoten afgesproken!

Tedje

De nieuwe smaak van Tony’s Chocolonely uitproberen! Hij is echt super lekker!

Ik ga over twee weken naar Parijs! Super veel zin in!

Shoppen en lunchen in Breda! Mocht je me willen volgen op Snapchat trouwens, mijn gebruikersnaam is Teddlicious.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen. 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Madelon mei 25, 2016 at 09:48

  Oeh die nieuwe smaak van Tony’s klinkt echt apart, maar wel lekker!

 • Reply Story addict mei 25, 2016 at 20:51

  Dat vogeltje, super cute! 😀 Avipark, ga ik onthouden, voor als we keer een weekendje niks te doen hebben. Leuk!

 • Reply Nicky mei 25, 2016 at 21:46

  Super leuk allemaal! Ik ben 10 jaar geleden ofzo voor het laatst in Avifauna geweest en ik weet nog dat ik het toen eng vond om die vogels op mijn hand te laten zitten.

 • Reply zwartraafje mei 26, 2016 at 19:39

  Ik zag de Edelsteen-trilogie (softcover) een tijdje terug bij De Sleghte voor 15€. Hij was zelfs nog ingepakt en al. Eigenlijk ben ik wel heel fier op mezelf dat ik er aan heb kunnen weerstaan. Iets met nog veel ongelezen boeken én te weinig tijd.

 • Reply Esther mei 29, 2016 at 22:08

  Leukerds! <3

 • Leave a Reply