Behind the Adorable Books scenes #101 - Adorable Books

Behind the Adorable Books scenes #101

Unknown
De zomer lijkt langzaam maar zeker dichterbij te komen, merken jullie het ook? Laatste tijd lezen we wat meer en dat is fijn! We can’t wait for summer. Yara bezocht afgelopen week samen met Claudia Hasselt, België, waar ze Ransom Riggs mocht interviewen (verschijnt later op de blog), Tedje ging uiteten met collega’s, Danique E. was druk op werk en Danique V. heeft de laatste weken veel school. Kijk je mee naar onze week?

Danique V.
ab
Nu is het niet meer zulk lekker weer, maar tijdens mijn ene vrije middag kon ik genieten van een terrasje!

Tedje

Ik kreeg weer een nieuw boek binnen! Weer eens een keer een thriller, die heb ik al lang niet gelezen. Leuk!

Best friend in the morning. YUM!

Ik heb een artikel geschreven voor Fabulous by Douglas! Altijd leuk om je eigen naam gedrukt te zien staan in een tijdschrift.

Ik ging uiteten met collega’s en ik at deze super lekkere hamburger! Lekker!

Danique E.
Photo from glambeautynl
Happy face!

Yara

Afgelopen donderdag was ik met Claudia naar België en we besloten om ook nog even naar Maastricht te gaan, aangezien dit best wel in de buurt lag. We gingen naar de Dominicanen, die mooie boekhandel in een kerk. Wauw! Ik pakte dit boek en twijfelde enorm. Niet gedaan. Wel spijt.

Vrijdagavond, onderweg naar een vriendin. Yay.

Ik ben echt verliefd op dit boek.

Kijk eens wat er thuisbezorgd werd! De Celebrate Books box die ik onlangs bestelde. Ik heb een video opgenomen die je wellicht al hebt gezien. Nog niet gezien? Check gauw de video!

Dit boek is zo mooi en ik ben zó benieuwd naar het verhaal!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen. 

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Judith april 27, 2016 at 11:33

    Wat een leuke foto’s! Door die foto met de Nutella-pot krijg ik wel spontaan zin in een broodje Nutella. 🙂

  • Reply Rosalie april 27, 2016 at 14:54

    Ahh leuke foto’s weer! Ik ben ook echt super benieuwd naar Carry on, hoop zo dat ‘ie leuk is!

  • Reply Esther april 27, 2016 at 20:00

    Wat tof! <3

  • Leave a Reply