Behind the Adorable Books scenes #42 - Adorable Books

Behind the Adorable Books scenes #42

diary 42
Jippie, de lente begint echt in zicht te komen! Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer afgelopen zondag? Kijk gauw mee wat wij nog meer hebben gedaan afgelopen week.

Danique V.
ab
Amsterdam!

ab
Aaahhh, mijn liefje.

ab
Mama werd 50 en dat moest gevierd worden met een feest!

ab
๐Ÿ™‚

Yara

Deze week heb ik gewoonweg geen foto’s gepost op socia media, bizar hรจ? Volgende week beter!

Danique E.

Yay, lente!


Mooie lucht!


Voor het eerst sinds 7 jaar stond ik weer eens in de goal bij hockey als keeper. 7 jaar geleden ben ik een jaar keeper geweest, daarna ben ik gewoon in het veld gaan spelen. Omdat onze keepster zondag niet aanwezig kon zijn, viel ik voor haar in! Het was erg leuk om weer eens te doen. Alleen heb ik echt een haat aan de pakken waardoor je 30 kg zwaarder lijkt, haha!

Tedje

Werken aan mijn scriptie!

Lunchen met een vriendin in Tilburg.

Lezen in Als je het licht niet kunt zien. Wat een super bijzonder boek!

Prachtige zonsondergang in Utrecht.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Liset - Beautydagboek maart 11, 2015 at 08:13

  Wat een stoere foto Danique, van jou in zo’n pak! Lijkt me heel bijzonder om me in zo’n ding te hijsen ;). En wat een leuke Blond mok!

 • Reply beautifulday4makeup maart 11, 2015 at 10:34

  Wat een leuke lentefoto’s zitten er tussen. Ik wil meer zonneschijn. Gelukkig schijnt ze op het moment dat ik dit schrijf

 • Reply tamara maart 11, 2015 at 18:31

  mooie zonsondergang.

 • Reply Esther maart 11, 2015 at 20:17

  Leuk! Ik krijg er echt zin in de lente door, haha. ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply