Personal

Behind the Adorable Book scenes #38

De afgelopen week was weer een drukke week voor ons, en vandaag (een dagje eerder dan normaal!) laten we zien wat we gedaan hebben. Benieuwd? Lees dan verder!

Danique V.

ab
Hmmmm, bij Mockamore hebben ze de lekkerste koffie OOIT!

ab
Spontane lunch met mijn vriend samen!

ab
Hoe cute!

ab
Nadat de hele wereld ziek is geweest, begin ik mij nu ook ziekig te voelen šŸ™

Yara

Ik ging samen met m’n vriend naar de Markthal in R’dam, it was fun!

Danique E.


Ik at eindelijk na lange tijd weer eens sushi! <3


Tijdens een spoed tripje aan de Primark, kocht ik deze leuke items.


Voor mijn andere blog zette ik een aantal mooie producten op de foto.


In de trein dit boek lezen. Tot nu toe een heel mooi verhaal!

Tedje

Een boek lezen en drinken uit mijn favoriete XL theemok van Blond Amsterdam. Perfectie!

En daarbij droeg ik de perfecte rode nagellak: dress to kilt van Essie.

Ik keek de film Two Night Stand. Een leukeĀ om eens met vriendinnen te kijken!

Ik ging lunchen met mijn zusje.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.