Backpack bestemmingen
Boeken

Backpack bestemmingen

De afgelopen jaren ben ik aardig wat op reis geweest. Landen als Thailand, Vietnam en Sri Lanka waren een aantal bestemmingen waar ik naartoe ben geweest én typische backpack bestemmingen. Onlangs ontving ik een prachtig boek thuis ‘Backpack bestemmingen’, waar ik héél benieuwd naar was. In dit boek worden 23 bestemmingen gedeeld, de favorieten van Roëll de Ram (van de website We Are Travellers) mét handige tips.

Backpack bestemmingen: hét boek voor mensen die van reizen houden!

Als heuse backpacker heb ik heel vaak met het boek in mijn handen gestaan, maar aangezien ik een tijdelijke no buy had ingesteld voor boeken. Ik heb er zo vaak doorheen gebladerd en toen Roëll me mailde met de vraag of we het boek wilden recenseren, zei ik volmondig ja.

Backpack bestemmingen

Backpack bestemmingen bevat 23 inspirerende bestemmingen, van Azië tot Zuid-Amerika, van Zuid-Afrika tot Europa: ieder land bevat tips met bijzondere plekken. Behalve de landen die aan bod komen, heeft Roëll ook tips gegeven hoe je kunt besparen op reis, een handige paklijst samengesteld en per land een overview gemaakt waarin af te lezen is wat de ideale reisduur is, hoe je het beste jezelf kunt vervoeren, in wat voor budgetklasse het valt en meer.

Ik vind Backpack bestemmingen een prachtig boek, vol jaloersmakende foto’s en boordevol inspirerende bestemmingen die je doen verlangen naar je volgende reis. Als het goed is, ga ik mijn volgende reis naar Maleisië maken voor 5 weken en ik heb er nog niet veel over ingelezen. Super handig dat ik dat met dit boek wél kan doen.

Backpack bestemmingen

Backpack bestemmingen

Ben je een liefhebber van reizen en zoek je een mooi boek dat je in je woonkamer kunt neerleggen, waar je zo nu en dan in kunt bladeren om inspiratie op te doen? Dan is Backpack bestemmingen hét boek voor jou. Behalve dat, vind ik het ook een geweldig boek om aan iemand cadeau te doen.

Backpack bestemmingen kost €20,00. Hij is ook te koop voor €12,99 voor op je e-reader (scheelt weer ruimte op reis!).

Wil je meer artikelen lezen van Roëll, om je te laten inspireren voor je volgende reis? Bezoek dan zeker haar website

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *