Apps op je telefoon #3 - Adorable Books
Apps op je telefoon

Apps op je telefoon #3

Schermafbeelding 2014-03-04 om 16.25.16

De eerste en de tweede Apps op je telefoon gingen over apps voor android. Vandaag is het tijd voor een app voor de Apple lovers onder ons. Ik review Mijn Serie, een app waarmee je makkelijk kunt bijhouden bij welke aflevering je bent van jouw favoriete serie. 

Ik volg zelf op dit moment zes series door elkaar, dus dan is het wel makkelijk om voor jezelf bij te houden bij welke aflevering je gebleven bent. MijnSerie is daarvoor een hele handige app. Ze hebben ook een website die automatisch synchroniseert met jouw app.

 photo IMG_6510.jpg

Dit is de app zoals je hem te zien krijgt als je hem opstart: de voorpagina. Hier staan nieuwtjes over series.

 photo IMG_6509.jpg

 

Onder het kopje Series staan alle series die MijnSerie in hun databank hebben staan. Hier kom je meer te weten over de series en je kunt hier aangeven of je de serie wil volgen.

 photo IMG_6508.jpg

 

Zo ziet mijn Nog te zien lijstje eruit. Een overzicht van series die ik volg en de bijbehorende afleveringen die ik daarvan nog moet kijken.

 photo IMG_6512.jpg

 

Als je op een serie klikt, krijg je meer informatie te zien over de serie en de acteurs.

 photo IMG_6511.jpg

En zo ziet een afvink lijstje eruit. Echt heel erg handig wat mij betreft!

Deze app is helemaal gratis. Er is ook een betaalde app (MijnSerie+) voor €1,79. Als extra functies heb je dan onder andere dat je de TV-gids kunt bekijken, kunt kijken welke series er binnenkort weer beginnen en seriesuggesties kunt bekijken. Dit kun je wel gewoon op internet zien, dus ik denk dat het onnodig is om de betaalde app aan te schaffen.

 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Sanne maart 5, 2014 at 14:53

    Handig! Ik vergeet altijd welke series ik nog moet kijken!

  • Leave a Reply