Apps op je telefoon #2 - Adorable Books
Apps op je telefoon

Apps op je telefoon #2

sdf

De vorige keer liet ik jullie de app “Aldiko” zien voor je android telefoon. Deze keer ga ik de app “Bloglovin'” zien voor android!
Ik heb de app pas geleden erop gezet. De app Bloglovin’ bestaat al enige tijd, maar ik vond hem altijd érg onbruikbaar. Nu is de app een tijd geleden anders geworden, en heb ik hem toch weer op mijn telefoon gezet.

Screenshot_2013-10-18-17-14-14 (1)

Dit krijg je te zien als je de app opent. Een overzichtje van alle blogs die je volgt. (nadat je ingelogd bent natuurlijk) Je ziet dat de foto’s een wazige gloed hebben op mijn telefoon. Dit laat zien dat ik de artikelen al heb gelezen. Normaal horen de foto’s dus “fel” te zijn.
Screenshot_2013-10-18-17-14-52
Als je op een artikel klikt krijg je de versie te zien op de app zelf. Dit ziet er over het algemeen goed en duidelijk uit. Soms kan het zijn dat de foto’s niet zichtbaar zijn, of dat je alsnog moet klikken op “read more”. Over het algemeen pakt bloglovin het gehele artikel meteen.
Screenshot_2013-10-18-17-14-57
Helemaal onderaan staat “view original post”. Als je daarop klikt ga je automatisch via het internet naar het artikel toe! Handig voor als je een reactie zou willen geven, of als hij het artikel niet goed laat zien. (hihi ik was iets te snel met een screenshot maken zie ik nu… “gekopieerd naar klembord”)

Screenshot_2013-10-18-17-14-39
Klik je links op de streepjes, krijg je dit te zien. Bovenaan wat je gewend bent van de bloglovin site. (Dit staat bovenaan de website). Daaronder de blogs die je volgt en waar je artikelen nog van moet lezen.. Daaronder staan alle blogs die je volgt. Handig als je maar één blog wilt bekijken.
Screenshot_2013-10-18-17-15-40
Helemaal onderaan staan opties. Dan kom je hier op uit. Hier kan je het vooraf bekijken uitzetten, en ga je meteen door naar de website.

Voordelen:
– Handig om onderweg je blogs die je volgt te bekijken
– Duidelijk
– Makkelijk te begrijpen
– Gewoon simpel en geen “gedoe”

Nadelen:
– Soms laat hij artikelen niet goed zien
– De opmaak ziet er anders uit dan op de blog zelf

Zoals je kan zien ben ik ruim tevreden over deze app. Ik raad hem dan ook zeker aan! Ik vind hem super handig voor onderweg. Als ik in de trein zit lees ik nu, naast mijn boek, ook de blogs die ik volg even snel! 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Anneke oktober 19, 2013 at 09:02

    Ik heb de app wel, maar ik lees blogs eigenlijk altijd op m’n pc. Soms doe ik alvast in de trein een rondje en druk ik op ‘mark as read’ bij blogs die me niet zo interesseren. Dat scheelt thuis weer tijd.

  • Leave a Reply