De allerleukste Plan With Me video's! | Adorable Books boekenblog

De allerleukste ‘Plan with me’-video’s!

Plan with me

Gisteren benoemde ik het al even in de video: ik ben een fan van stationery en met name het plannen. Ik heb zelf de Happy Planner en vind dat een enorm leuke planner. Ik moet het nog echt compleet uitvinden en weet niet hoe alles precies werkt. Gelukkig is daar YouTube voor: ik deel mijn favoriete plan with me video’s vandaag met je.

In deze video zie je op een hele toegankelijke manier hoe je je planner kunt inrichten. Met allemaal leuke goodies van Etsy, handig!

Zoveel glittertjes en bling-bling, ik hou er van. Ik weet alleen niet of ik mijn planner wil inrichten met zoveel bling-bling.


Deze video is meer dan 140.000 keer bekeken, wauw! Ze laat je zien hoe je zonder de etsy-stickers en washitapes heel leuke je Happy Planner kunt versieren.. Erg handig als je (niet veel) geld uit wil geven aan het versieren.


Aaaah, dit vind ik echt geweldig! Het ziet er zo mooi uit. Ik wil ook dat mijn planner er zo mooi uit ziet.


Ook zij maakt het plannen enorm toegankelijk, echt fijn zulke inspiratie. Dit soort video’s vind ik toch wel het meest fijn om te kijken, ze maken het plannen een stuk handiger en efficiënter. Zeker als beginner.

Plan with me video’s maken het plannen een stuk handiger!

Ik kan echt urenlang op YouTube rondneuzen naar ‘Plan with me’-video’s, heerlijk. Ik moet natuurlijk zelf nog veel leren over het plannen, maar met al die video’s weet ik zeker dat het goed moet komen. Je kunt je planner namelijk inrichten met verschillende attributen. Denk aan kant en klare pakketten die je kunt kopen bij webshops, gemaakt door het bedrijf van Happy Planner, maar er zijn ook mensen die graag pakketten samenstellen en dit verkopen in bijvoorbeeld hun Etsy shop.

Wat vinden jullie van Plan With Me video’s?

Bron kopfoto.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Esther augustus 8, 2016 at 16:27

    Ik zou willen dat ik zo creatief was, haha.

  • Reply Renée augustus 9, 2016 at 15:32

    Ik vind het echt ontzettend leuk, alleen ben ik er helaas niet creatief genoeg voor. Ik heb het wel vaker geprobeerd, maar dat werd toch weer net niets iedere keer.

  • Leave a Reply