Alle boeken van Zoulfa Katouh
Boeken

Dit zijn alle boeken van Zoulfa Katouh

Wil je weten welke boeken Zoulfa Katouh heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Zoulfa Katouh op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen van deze auteur.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Zoulfa Katouh op volgorde

In het overzicht hieronder staan de boeken van Zoulfa Katouh op volgorde.

  1. Zolang de citroenbomen bloeien (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Zoulfa Katouh

Het nieuwste boek van Zoulfa Katouh is het boek Zolang de citroenbomen bloeien. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Helaas is dit het enige boek dat van Zoulfa Katouh is verschenen.

Zodra er een nieuw boek van Zoulfa Katouh verschijnt dan wordt dit artikel direct geüpdatet.

Hier gaat Zolang de citroenbomen bloeien over

Salama Kassab was een farmaciestudent toen de revolutie in Syrië begon. Ze had haar ouders nog, haar grote broer, haar huis. Ze had een leven als iedere andere tiener. Nu is ze vrijwilliger in het ziekenhuis van Homs, om de gewonden te helpen die dagelijks binnenstromen. Ze wil weg uit deze oorlog, weg van de ellende en verschrikkingen, de nachtmerries. Maar ze wil ook blijven, om te vechten voor een vrij Syrië.

Informatie over Zoulfa Katouh

Zoulfa Katouh is een Canadese auteur met Syrische roots. Ze woont in Zwitserland, waar ze haar master Farmacie aan het afronden is. Ze vindt haar inspiratie in Studio Ghiblio-achtige natuur, zoals de bergen, meren en sterren. Wanneer ze niet in het bos is en tegen zichzelf praat, drinkt ze ijskoffie, bakt ze esthetische koekjes en vertelt ze tegen iedereen die het wil horen hoe BTS de weg heeft vrijgemaakt. Een van haar dromen is dat Kim Nam-joon een van haar boeken leest. Ze debuteerde met het boek Zolang de citroenbomen bloeien.
Bron: Blossom Books

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.