alle boeken van V.E. Schwab
Boeken

Dit zijn alle boeken van V.E. Schwab

Ben je van plan om de boeken van V.E. Schwab te lezen maar weet je niet in welke volgorde? Wij hebben alle boeken van V.E. Schwab op een rij gezet. Handig als je van plan bent om haar boeken te gaan lezen. Lees snel verder!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van V.E. Schwab

De boeken die hieronder staan, kun je gewoon door elkaar lezen. Ze staan los van elkaar.

  1. Het onzichtbare leven van Addie LaRue. Klik om dit boek te bestellen op Bol.com.
  2. Gallant (2022). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com

Volgorde van de Schemering serie

  1. De kleuren van magie. Klik om dit boek te bestellen op Bol.com.
  2. De kleuren van schaduw. Klik om dit boek te bestellen op Bol.com.
  3. De kleuren van licht. Klik om dit boek te bestellen op Bol.com.

Deel 1 en 2 uit de Schemering-serie van V.E. Schwab zijn ook verschenen in een Limited Edition versie. Inclusief extra verhaal over de wereld van Lila en Kell.
Klik hier om De kleuren van magie Limited Edition te bestellen op Bol.com. 
Klik hier om De kleuren van schaduw Limited Edition te bestellen op Bol.com. 

Het nieuwste boek van V.E. Schwab

Het nieuwste boek van V.E. Schwab is het boek Gallant. Dit boek is verschenen in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. Het is nog niet bekend wanneer een nieuw boek van V.E. Schwab verschijnt. Zodra dit bekend is, wordt dit artikel geüpdatet.

Waar gaat de Schemering serie over?

De meeste mensen kennen maar één Londen. Wat bijna niemand weet, is dat er vier verschillende Londens zijn. Grijs Londen: vies, saai en zonder magie. Rood Londen, waar magie wordt vereerd en de Maresh-dynastie heerst over een welvarend rijk. Wit Londen, waar men vecht om controle over de magie. En ooit was er Zwart Londen – maar daar heeft niemand het meer over.
Kell is een zeldzame magiër die tussen de verschillende versies van Londen kan reizen. Als hij in Grijs Londen zakkenroller Lila ontmoet, is dat het begin van een avontuur dat ze naar alle uithoeken van de stad brengt. Maar gevaarlijke magie ligt op de loer en het verraad achtervolgt hen. Om alle werelden te kunnen redden moeten Kell en Lila in de eerste plaats in leven zien te blijven, en dat blijkt lastiger dan gedacht.

Meer informatie over V.E. Schwab

V.E. Schwab (1987) is een Amerikaanse auteur. Het eerste deel van de Schemering trilogie werd door The Guardian uitgeroepen tot een van de beste fantasyboeken van het jaar. De filmrechten van het boek werden al snel verkocht. Schwab woont afwisselend in Amerika, Frankrijk en Engeland. Haar nieuwste boek is Het onzichtbare leven van Addie LaRue.

Hier lees je alle recensies van de boeken van V.E. Schwab.

Heb jij de boeken van V.E. Schwab al gelezen?

One Comment

  • Lionne

    Na de kleuren van magie te hebben gelezen ben ik groot fan geworden. Alle boeken zijn fantastisch!!! Binnen kort komt de eerste van een nieuwe serie uit in het NL ik ben erg benieuwd.
    Er zijn ook aardig wat boeken van Schwab die niet zijn vertaald hopelijk komen die nog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.