Alle boeken van Tracy Rees
Boeken

Dit zijn alle boeken van Tracy Rees

Wil je alle boeken van Tracy Rees lezen? Inmiddels zijn er een paar boeken verschenen van deze auteur. Wij hebben alle boeken van Tracy Rees op volgorde gezet. Handig om te checken welke boeken er allemaal zijn verschenen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Tracy Rees

Tracy Rees heeft voornamelijk historische boeken geschreven en is een relatief nieuwe naam binnen de boekenwereld. Je kunt de boeken los van elkaar lezen: er zit geen specifieke volgorde aan verbonden. De boeken zijn op volgorde van verschijningsdatum gezet, zo weet je precies welke boeken nieuw zijn en welke wat ouder zijn.

  1. Het familiegeheim van Florence Grace (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Mijn zomers aan zee (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Het geheim van Silvermoor (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. De rozentuin (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Het brievenspoor (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  6. De lelievallei (2023). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  7. Hartenstrijd (2023). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Tracy Rees

Tracy Rees is geboren in 1972 en komt uit South Wales. Ze is geboren en getogen in Swansea. Na een studie in Cambridge werkte ze onder meer bij een uitgeverij en gaf ze les. Ze is de winnaar van de ‘Richard and Judy Search for a Bestseller-Competition’, deze prijs nam ze in 2014 in ontvangst. Ook won ze in 2015 de Love-Stories ‘Best Historical Read’ Award. Het boek Mijn zomers aan zee is haar derde roman, en de eerste roman die in het Nederlands is verschenen.

Al jarenlang fantaseerde Tracy ervan om auteur te worden. Toen ze meedeed aan de schrijfwedstrijd in 2014 veranderde heel haar leven. Ze sleepte hiermee een contract bij een uitgeverij binnen en schreef haar eerste roman.

Het nieuwste boek van Tracy Rees

Inmiddels zijn er zes boeken in het Nederlands verschenen van Tracy Rees. In het Engels zijn er nog meer boeken verschenen maar deze zijn (nog) niet vertaald. Het laatste boek dat deze schrijfster heeft geschreven is Hartenstrijd. Dit boek is in 2023 verschenen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Heb jij de boeken van Tracy Rees al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *