Alle boeken van Toshikazu Kawaguchi
Boeken

Dit zijn alle boeken van Toshikazu Kawaguchi

Wil je weten welke boeken de Japanse auteur Toshikazu Kawaguchi heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Toshikazu Kawaguchi op volgorde. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Toshikazu Kawaguchi is.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Toshikazu Kawaguchi op volgorde

  1. Voordat de koffie koud wordt (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Voordat de waarheid uitkomt (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Toshikazu Kawaguchi

Het nieuwste boek van Toshikazu Kawaguchi is het boek Voordat de waarheid uitkomt. In Voordat de waarheid uitkomt brengen vier nieuwe gasten een bezoekje aan het verleden of de toekomst. Dit boek is in 2023 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het is nog niet bekend of er meer boeken van Toshikazu Kawaguchi worden vertaald naar het Nederlands. Als dit het geval is dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Toshikazu Kawaguchi

Toshikazu Kawaguchi is een Japanse auteur, geboren in 1971. Hij is regisseur en schreef verschillende toneelstukken, waaronder Voordat de koffie koud wordt. Hiervoor nam hij de 10th Suginami Drama Festival grand prize in ontvangst. Zijn debuutroman is gebaseerd op dit toneelstuk en werd een bestseller in Japan. Inmiddels is het boek verschenen in meerdere landen en werd het zelfs verfilmd, in 2018.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *