Alle boeken van Toshikazu Kawaguchi
Boeken

Dit zijn alle boeken van Toshikazu Kawaguchi

Wil je weten welke boeken de Japanse auteur Toshikazu Kawaguchi heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Toshikazu Kawaguchi op volgorde. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Toshikazu Kawaguchi is.

Laatste update: december 2022

Alle boeken van Toshikazu Kawaguchi op volgorde

  1. Voordat de koffie koud wordt (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Toshikazu Kawaguchi

Het nieuwste boek van Toshikazu Kawaguchi is het boek Voordat de koffie koud wordt. Dit boek is in 2020 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het is nog niet bekend of er meer boeken van Toshikazu Kawaguchi worden vertaald naar het Nederlands. Als dit het geval is dan wordt dit artikel geüpdatet.

Hier gaat Voordat de koffie koud wordt over

In een steegje in Tokio zit al meer dan honderd jaar een café dat zorgvuldig gebrouwen koffie schenkt. Dit cafeetje biedt de klanten een unieke ervaring: de kans om terug in de tijd te reizen. Voordat de koffie koud wordt beschrijft vier prachtige verhalen van cafégasten die het verleden een bezoekje willen brengen.

De eerste wil de man die haar verliet confronteren, de tweede wil een brief terugvinden van haar man wiens geheugen is verdwenen door de ziekte van Alzheimer, de derde wil haar zus voor een laatste keer spreken en de vierde wil haar dochter voor de eerste keer ontmoeten.

Maar de reis naar het verleden is niet zonder risico: de gasten moeten naar het heden terugkeren voordat hun kopje koffie koud geworden is.

Informatie over Toshikazu Kawaguchi

Toshikazu Kawaguchi is een Japanse auteur, geboren in 1971. Hij is regisseur en schreef verschillende toneelstukken, waaronder Voordat de koffie koud wordt. Hiervoor nam hij de 10th Suginami Drama Festival grand prize in ontvangst. Zijn debuutroman is gebaseerd op dit toneelstuk en werd een bestseller in Japan. Inmiddels is het boek verschenen in meerdere landen en werd het zelfs verfilmd, in 2018.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply