alle boeken van Tom Llewellyn
Boeken

Dit zijn alle boeken van Tom Llewellyn

Ben je benieuwd naar de boeken van Tom Llewellyn? In dit artikel staan alle boeken van Tom Llewellyn op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Tom Llewellyn

Hieronder vind je alle boeken van Tom Llewellyn op volgorde.

  1. Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Tom Llewellyn

Tot nu toe heeft Tom Llewellyn een boek uitgebracht in het Nederlands, namelijk Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Het is niet bekend of en wanneer de auteur een nieuw boek uitbrengt.

Hier gaat Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren over

De broers Josh en Aaron Peshik ontdekken al snel dat hun nieuwe huis met schuine vloeren bol staat van de geheimen. Wanneer ze het dagboek vinden van F.T. Tilton, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouwd, leren ze een donker geheim kennen dat vreselijke rampspoed kan betekenen voor hun hele familie. Kunnen de broers de raadsels van het huis oplossen en een ramp voorkomen voordat het te laat is?

Informatie over Tom Llewellyn

Tom Llewellyn is een veelzijdige Amerikaanse auteur, geboren in 1975, die bekend staat om zijn boeken voor kinderen en jongvolwassenen. Hij groeide op in de Pacific Northwest en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor verhalen en avontuur. Na het behalen van zijn diploma in Engels begon hij zijn carrière als schrijver en verhalenverteller. Tom Llewellyn heeft een breed scala aan boeken gepubliceerd, variërend van avonturenverhalen tot mysteries en humoristische fictie. Zijn levendige schrijfstijl en originele verhaalideeën hebben hem een trouwe lezersschare opgeleverd en zijn boeken worden gewaardeerd om hun meeslepende en inspirerende inhoud.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *