Boeken

Dit zijn alle boeken van Tom Llewellyn

Ben je benieuwd naar de boeken van Tom Llewellyn? In dit artikel staan alle boeken van Tom Llewellyn op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: januari 2023

Alle boeken van Tom Llewellyn

Hieronder vind je alle boeken van Tom Llewellyn op volgorde.

  1. Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Tom Llewellyn

Tot nu toe heeft Tom Llewellyn een boek uitgebracht, namelijk Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. Het is niet bekend of en wanneer de auteur een nieuw boek uitbrengt.

Hier gaat Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren over

De broers Josh en Aaron Peshik ontdekken al snel dat hun nieuwe huis met schuine vloeren bol staat van de geheimen. Wanneer ze het dagboek vinden van F.T. Tilton, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouwd, leren ze een donker geheim kennen dat vreselijke rampspoed kan betekenen voor hun hele familie. Kunnen de broers de raadsels van het huis oplossen en een ramp voorkomen voordat het te laat is?

Informatie over Tom Llewellyn

Auteur Tom Llewellyn woont in Tacoma inWashington, waar zijn boek zich afspeelt. Toms huis is een oud Victoriaans huis, wat dan ook als inspiratie diende voor zijn kinderboek.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply