Alle boeken van Tom de Cock op volgorde
Boeken

Dit zijn alle boeken van Tom de Cock

Tom de Cock is een Vlaamse auteur die in 2022 de prijs ‘Beste boek voor jongeren’ heeft gewonnen in de categorie ‘Oorspronkelijk Nederlands’. Hij schreef naast dit boek nog meer boeken. Daarom hebben wij in dit artikel alle boeken van Tom de Cock op volgorde gezet. Ook vertellen we je wat het nieuwste boek van Tom de Cock is.

Laatste update: 21 september 2022

Alle boeken van Tom de Cock op volgorde

  1. De openbaring (2001). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. En toen kwam jij (2016). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Lily (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Lily: Storm (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Tom de Cock

Het nieuwste boek van Tom de Cock is het boek Lily: Storm. Dit boek is in 2022 uitgekomen en is het vervolg op het boek Lily, waar Tom de Cock de prijs ‘Het beste boek voor jongeren 2022’ mee heeft gewonnen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Lily over?

Buiten is het vijftig graden. De zeespiegel stijgt elke dag en er is om de haverklap een lockdown door een of ander nieuw virus – of erger: een vieze schimmel. Maar het zal Lily allemaal worst wezen. Ze is veertien, baadt in luxe, en is altijd druk druk druk als een van de bekendste influencers van haar tijd. Wanneer ze op vakantie halsoverkop verliefd wordt op de goddelijke mopperpot Samuel, stort ze zich in een knettergek avontuur om zijn hart (en zijn lippen) te veroveren. Waar ze niet op gerekend had, was de harde waarheid over het leven dat ze leidt. Een ontdekkingstocht die niet alleen haar bestaan, maar dat van elke jongere op de planeet op z’n kop zal zetten. Een meisje dat alles heeft, geeft haar prinsessenleventje op voor de liefde. Ze krijgt er een verpletterende verantwoordelijkheid voor in de plaats.

Meer informatie over Tom de Cock

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply