alle boeken van Tina van Dijk
Boeken

Dit zijn alle boeken van Tina van Dijk

Ben je benieuwd welke boeken Tina van Dijk heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Tina van Dijk op volgorde. Tina van Dijk is vooral bekend van De kust-serie. We bespreken ook het nieuwste boek van Tina van Dijk. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: december 2022

Alle boeken van Tina van Dijk op volgorde

Tina van Dijk heeft tot nu toe vier boeken geschreven. Drie boeken in De kust serie en één boek in Het gehiem van Landgoed Rosenthal serie. Hieronder hebben wij de boeken op volgorde gezet.

Volgorde van De kust serie

De kust is een digitale serie. Je kunt de boeken dus alleen als e-book of luisterboek lezen.

  1. Het café aan de kust. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Thuis aan de kust. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Winter aan de kust. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Volgorde van Het geheim van Landgoed Rosenthal serie

  1. De aanstelling (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 
  2. De liefdesverklaring (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com
  3. De terugkeer (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Tina van Dijk

Het nieuwste boek van Tina van Dijk is het boek De aanstelling. Dit boek is onderdeel van Het geheim van Landgoed Rosenthal-serie. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 

In augustus 2023 komt er een vervolg in Het geheim van Landgoed Rosenthal-serie, namelijk De liefdesverklaring en De terugkeer.

Hier gaat De kust serie over

Het café aan de kust van Tina van Dijk is het eerste deel in haar feelgoodserie De kust. Voor de liefhebbers van Jenny Colgan, Sophie Kinsella en Marian Keyes. Het café aan de kust van Tina van Dijk is het eerste deel uit de feelgoodserie De kust. Emmie maakt een moeilijke tijd door. Ze heeft een poosje verlof genomen van haar veeleisende werk bij een advocatenkantoor nadat ze tijdens een vergadering is flauwgevallen van vermoeidheid. Nu zit ze thuis, maar het lukt haar nog altijd niet om tot rust te komen. Gelukkig komt haar moeder met een plan: Emmie kan een tijdje logeren bij haar oom Bart, die een klein café runt in het gemoedelijke dorpje Duijnen, aan de kust. Emmie twijfelt even of ze haar Amsterdamse leven zomaar kan achterlaten, maar stapt dan toch in de auto. Een heerlijke strandwandeling zal geen kwaad kunnen en ze kan vast ook af en toe bijspringen in het café, de locals ontmoeten. Krijgt ze in Duijnen inderdaad de kans om weer tot zichzelf te komen? En wie weet, misschien komt zelfs de liefde op haar pad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.