boeken Tia Williams
Boeken

Dit zijn alle boeken van Tia Williams

Ben je benieuwd naar de boeken van Tia Williams? In dit artikel staan alle boeken van Tia Williams op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Tia Williams. Alle boeken staan handig op een rij.

Laatste update: juli 2023

Alle boeken van Tia Williams op volgorde

  1. Zeven dagen samen (2022). Klik hier om dit boek bij Bol.com te bestellen.
  2. De perfecte vondst (2023). Klik hier om dit boek bij Bol.com te bestellen.

Het nieuwste boek van Tia Williams

Het nieuwste boek van Tia Williams is De perfecte vondst. Dit boek verscheen in januari 2023. De perfecte vondst, wordt verfilmd door Netflix met Gabrielle Union in de hoofdrol. Klik hier om dit boek bij Bol.com te bestellen.

Waar gaat De perfecte vondst over?

Hoeveel is een hete affaire met haar knappe collega haar waard? Jenna Jones, voormalig it-girl en moderedacteur, is net gescheiden en totaal blut. Ze wil haar leven weer op de rit krijgen. Ze is dolblij als ze een baan krijgt bij online modetijdschrift StyleZine, ook al is dat het bedrijf van haar oude aartsvijand Darcy Vale.

Jenna merkt al snel dat ze de uitdaging nogal onderschat heeft. De modewereld is de afgelopen jaren ontzettend veranderd, waardoor alles anders is dan ze gewend is. Al haar collega’s zijn piepjong, regelen alles online en hebben het de hele tijd over dingen waar Jenna nog nooit van heeft gehoord.

Dan krijgt Jenna ook nog eens de uitdagende opdracht om een nieuwe webserie te maken. Daarvoor krijgt ze hulp van filmmaker Eric Combs. De twee botsen over hoe de webserie eruit moet komen te zien. Jenna vindt de tweeëntwintigjarige Eric superirritant – maar ook supersexy. Eric is alleen wel echt verboden terrein. Iets met hem beginnen kan haar comeback en al haar plannen in gevaar brengen. Heeft Jenna dat ervoor over?

Informatie over Tia Williams

De Amerikaanse romanschrijver Tia Williams is vooral bekend geworden door haar boek Zeven dagen samen, dat een echte TikTok hit was. Het boek is geselecteerd door Reese Witherspoon voor haar boekenclub. Naast auteur is Tia Williams erg lang fashion redacteur geweest voor verschillende tijdschriften en is ze momenteel nog werkzaam als hoofdredacteur van de Estée Lauder Companies.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *