Alle boeken van Thomas Olde Heuvelt
Boeken

Dit zijn alle boeken van Thomas Olde Heuvelt

Wil je de boeken van Thomas Olde Heuvelt lezen? Wij hebben alle boeken van Thomas Olde Heuvelt voor je op een rij gezet. Ook staan ze op volgorde van verschijning. Handig als je van plan bent om Thomas zijn boeken te lezen! Lees snel verder om het overzicht te bekijken.

Laatste update: oktober 2023

Alle boeken van Thomas Olde Heuvelt

  1. Leerling tovenaar vader & zoon (2008). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.
  2. Hex (2013). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.
  3. Om nooit te vergeten (2017). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com
  4. Echo (2019). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.
  5. Orakel (2021). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.
  6. November (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com

E-books

  1. Gebroken spiegels (2019, kort verhaal). Klik hier om te bestellen op Bol.com.

Meer informatie over Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt (1983) is een van de meest succesvolle Nederlandse thrillerauteur op dit moment. Hij won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award, dit is een internationale prijs die gericht is op fantasy of sci-fi als genre. Thomas brak internationaal door met zijn thriller HEX, die in inmiddels meer dan 30 landen is verschenen. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. Het boek HEX was zo’n groot succes in Amerika dat Thomas zelfs een tour heeft gedaan door de Verenigde Staten en langs 36 (!) steden ging om zijn boek te promoten. En het toppunt: auteur Stephen King die over zijn boek tweette. Hoe gaaf is dat?

In het Nederlands zijn inmiddels een aantal boeken van Thomas verschenen. Zijn boeken gaan als warme broodjes over de toonbank. Ook heeft hij nog een aantal boeken geschreven die niet meer beschikbaar zijn, daarom hebben we alleen de boeken in deze lijst getoond die momenteel te verkrijgen zijn.

Laatste boek van Thomas Olde Heuvelt

Het nieuwste boek van Thomas Olde Heuvelt is het boek November, dat in 2022 is verschenen. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com. 

Heb jij alle boeken van Thomas Olde Heuvelt al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.