Alle boeken van Taylor Jenkins Reid
Boeken

Dit zijn alle boeken van Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenkins Reid heeft inmiddels al een paar boeken geschreven. Wil je weten welke boeken ze heeft geschreven? Wij hebben alle boeken van Taylor Jenkins Reid voor je op een rij gezet. Ook staan ze meteen op volgorde op basis van verschijningsdatum. Handig om te checken als je van plan bent om Taylor haar boeken te lezen. Lees snel verder!

Alle boeken van Taylor Jenkins Reid

  1. Supernova (2013). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. In een ander leven (2015). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Daisy Jones & The Six (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Klik hier voor de recensie van het boek.

Meer informatie over Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenkins Reid (1983, Eastern Shore of Maryland) is fulltime televisie- en filmscenarioschrijver. Ze heeft zes romans geschreven, waarvan er vier naar het Nederlands zijn vertaald. Haar laatst verschenen boek in het Nederlands is Daisy Jones & The Six. Dit boek krijgt veel lof op onder meer TikTok, waardoor het een flinke boost heeft gekregen en veel verkocht is. Dit boek heeft tevens een award gewonnen, namelijk de Goldsboro Books Glass Bell Award van 2020.

Daisy Jones and The Six wordt verfilmd: de rechten zijn gekocht door Amazon Studios en het zal een mini-serie worden. De productie wordt door Reese Witherspoon gedaan. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sam Claflin, die de rol van Billy Dunne op zich neemt. Riley Keough zal de rol van Daisy Jones vertolken. De verschijningsdatum van deze serie is helaas nog niet bekend, maar zodra dat bekend is wordt dat gemeld in dit artikel.

Taylor woont in Los Angeles, samen met haar man Alex Jenkins Reid en hun dochter.

Heb jij alle boeken van Taylor Jenkins Reid gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply