Alle boeken van Tanja Voosen
Boeken

Dit zijn alle boeken van Tanja Voosen

Wil je weten welke boeken Tanja Voosen heeft geschreven? Zij is vooral bekend van De Zoete Tovenaars en M.A.G.I.E. series. In dit artikel staan alle boeken van Tanja Voosen op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Tanja Voosen.

Laatste update: juli 2023

Alle boeken van Tanja Voosen op volgorde

Hieronder staan de boeken van Tanja Voosen op volgorde. Tanja Voosen heeft twee series geschreven: De Zoete Tovenaars en M.A.G.I.E.. Deze series kun je het beste op volgorde lezen.

Volgorde van De Zoete Tovenaars serie

  1. Het magische verbond. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Het verdwenen recept. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De laatste strijd. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Volgorde van de M.A.G.I.E. serie

  1. Prinses in problemen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De prinses steelt de show. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat De zoete Tovenaars over

In het stadje Belony gelooft iedereen in magie en wonderen. Behalve Eline, die vindt het maar onzin. Maar wanneer haar buurmeisje Charlie een chocoladereep eet die een wel heel raar effect op haar heeft, begint Eline toch zwaar te twijfelen. Charlie slaat ineens onbegrijpelijke taal uit en kleurt zelfs helemaal groen. Zou het iets te maken hebben met de legende over de magische zoetigheden van Madame Picot? Uitgerekend de mysterieuze Robin lijkt er meer over te weten. Om Charlie te helpen en zo snel mogelijk een oplossing te vinden, moeten ze het raadsel uit een koffer vol zoetigheden volgen. Dat leidt het drietal naar het Museum voor Zoete Kunsten, het verborgen hoofdkwartier van de Zoete Tovenaars. De tijd dringt… want zij zijn niet de enigen die op zoek zijn naar deze wonderlijke plek!

Het nieuwste boek van Tanja Voosen

Het nieuwste boek van Tanja Voosen is het boek De prinses steelt de show. Dit boek verschijnt in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Tanja Voosen

Tanja Voosen (1989) werkt als full-time blikopener voor haar kat Tijger en gebruikt de rest van haar tijd om boeken voor kinderen en jongeren te schrijven. Ze heeft al diverse YA-titels en kinderboeken op haar naam staan, waaronder de succesvolle serie De Zoete Tovenaars, en is erg actief op social media.

Heb jij de boeken van Tanja Voosen al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.